Yaklaşık bir hafta sonra yapılacak olan 1 Kasım seçimlerine sürekli yeni katılımlarla Adana’da güçlenerek yürüyen Milliyetçi Hareket Partisi’ne toplu bir katılım da Ceyhan’da gerçekleşti.

YUSUF BAŞ’IN GAYRETİ BÜYÜK

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş’ın teşkilatlarla ve adaylarla birlikte mesai mefhumu gözetmeden yürüttüğü seçim sürecinde MHP’ye her geçen gün yeni katılımların olması özellikle tabanda yüzleri güldürüyor, moral veriyor.

Kozan’da son olarak muhtarların, Pozantı’da ise CHP Belediye Meclis Üyesi Yalçın Gürgen, AKP Pozantı İlçe Kadın Kolları yöneticisi Halide Kar ve ailesi ile 300 kişinin katılım yaptığı MHP’ye yine kitlesel bir iltihak Ceyhan’dan geldi.

CEYHAN’DA 280 KİŞİ KATILDI

Partisinden istifa eden AKP Ceyhan İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Aysun Boyama, 280 arkadaşıyla birlikte MHP’ye katıldı. MHP Ceyhan İlçe Başkanı Avukat Semih Aksoy’un ev sahipliğinde düzenlenen törende büyük coşku yaşandı.

ROZETİ SÖZLÜ TAKTI

Boyama’nın üç hilal rozetini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü taktı. Milletvekili Adayları Mehmet Ali Arslan ve Hüseyin Yıldırım’ın da hazır bulunduğu törende Sözlü, Boyama ve arkadaşlarını tebrik etti. MHP Ceyhan İlçe Başkanı Semih Aksoy da, siyasi iktidardan kaynaklanan ülkenin içinde bulunduğu büyük ve ağır sorunların üstesinden ancak sarsılmaz milliyetçi bir iradenin gelebileceğini kaydederek “Bunun yegane adresi ise Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Partimize yeni katılan, bize güç veren sizleri ve değerli arkadaşlarınızı yürekten kutluyorum. İnşallah bu katılımlar devam edecektir.” dedi.