Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Abdullah Doğru ziyaretlerini hız kesmeden devam ettiriyor. Adaylığının açıklanmasının  ardından gece gündüz demeden Adana’yı karış karış gezen Doğru gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor.Seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu Adnan Menderes b-Bulvarında, Adanalılarla buluşan Doğru  gittiği her yerde olduğu gibi büyük bir ilgiyle karşılandı. Adnan Menderes Bulvarında Vatandaşla sohbet eden Ak Parti Milletvekili Adayı Abdullah Doğru vatantaşla yaptığı sohbetlerde,"Amacımız halkımıza hizmet etmektir. Ak Parti olarak halkla bütünleşmiş bir kimliğimiz var.  Sizleri en iyi şekilde temsil edeceğimizden şüpheniz olmadığını geçtiğimiz donemlerde en iyi şekilde gösterdiniz. 24 haziranda da aynı iradeyi gostereceginizden endişemiz yok. Önümüzdeki seçim yeni bir sistemin başlangıcı olması adına büyük önem taşımaktadır dedi.


Adnan Menderes Bulvarı gezisinin ardından ziyaretlerine devam eden  Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Abdullah Doğru Sancar ailesine taziyede bulundu. Doğru,Rabb’im merhumeye rahmet, Süleyman abim ve ailesine sabırlar versin dileklerinde bulundu.


Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Abdullah Doğru,İftarını ise Memur-Sen’in organize ettiği iftar yemeğinde, sendika üyeleriyle birlikte açtı.Doğru Seçim çalışmaları kapsamında gecenin geç saatlerine kadar halkla buluşmaya devam etti.