24 Haziran Seçimleri için çalışmalarına Ceyhan’da devam eden Başkan Fikret Yeni, ev ve işyerlerinin yanı sıra geniş katılımlı mahalle toplantılarına katıldı. Halkın, AK Parti’nin yanı sıra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan teveccühünü gördükçe mutlu olduklarını belirten Başkan Fikret Yeni, “Millet olarak çok önemli bir süreci yaşıyoruz. 24 Haziran’da bu millet kendi geleceğini, millet olarak kendi geleceğimizi, devletimizin bekasını inşallah geleceğe taşıyacak güçlü Türkiye’yi oluşturacak idareyi hep beraber sandıktan çıkartacağız” dedi.  

Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını da hatırlatan Başkan Fikret Yeni, “Artık dışa bağımlı olmayan, üzerinde oyunlar kurulan değil, tam aksine kendi kurduğu oyunu oynayan güçlü Türkiye var. Bu birilerini rahatsız etmeye başladı. Ve rahatsız olanlar kendi ecdatları gibi bizim ecdadımız üzerinde yüzyıllardır kurulmaya çalışılan oyunların bir perdesini daha ortaya koymaya çalışıyorlar.

Ama nasıl ki ecdadımız, geçmişte onların ecdadının kurdukları oyuna fırsat vermediyse, nasıl ki bizler 15 Temmuz’da onların oyununa, onların hain planlarına fırsat vermediysek, o hain planlarını başlarına geçirdiysek, bu millet Allah’ın izniyle 24 Haziran’da da onların heveslerini kursağında bırakacaktır.

Bu milletin geleceğini düşünen, sadece ve sadece milletinin refahı için emek harcayan, bu devleti güçlü bir devlet haline getirmiş, ümmetin son kalesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni güçlendiren Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği 24 Haziran’da sandıkta vererek onlara gerekli cevabı verecektir” şeklinde konuştu.

Ceyhan Belediyesi’nin tertiplediği geniş katılımlı iftar programına da katılan Başkan Fikret Yeni, iftardan sonra da ev toplantılarının yanı sıra kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.