Mahalle veya köyün sorunlarını 'Muhtar'dan başka kimsenin bilemeyeceğini belirten Akbaş, "Partim şahsımı aday göstermesi halinde, sizlerin de desteği ile seçimi kazandığım takdirde 'Ben değil biz varız' ilkesiyle hareket edeceğiz. Çukurovaya hak ettiği hizmeti birlikte vereceğiz" dedi.

İLK TOPLANTI MUHTARLARLA

Çukurova Belediye Başkan aday adaylığı ile çalışmalarının stardını veren Ali Uğur Akbaş, ilk toplantısını Çukurova ilçesine bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla gerçekleştirdi. Toplantıya Adana Muhtarlar Birliği Başkanı ve Emek mahallesi Muhtarı Soner Şimşir, Çukurova Muhtarlar Birliği Başkanı ve Mahfesığmaz mahalle muhtarı Mehmet Yıleri, 100. yıl mahalle muhtarı Mehmet Yakar, Belediyeevleri mahallesi muhtarı Yemliha Yücel, Huzurevleri mahalle muhtarı Mustafa Karaşor, Kurttepe mahalle muhtarı Bekir İşlek, Kabasakal mahalle muhtarı Bayram Bolat, Şambayak mahalle muhtarı Şahin Çelik, Küçük Çınar mahalle muhtarı İmadettin Güven, Esentepe mahalle muhtarı Mehmet Keser, Karasooku mahalle muhtarı Mahir Aslan, Karslılar mahalle muhtarı İrfan Kayagüç, Güzelyalı mahalle muhtarı Yasemin Özer, Toros mahalle muhtarı Kemal Çelebi, Kuuruköprü mahalle muhtarı Ali Çökerekler ve Karahan mahalle muhtarı Ahmet Erkek katıldı.



ELE ELE VERECEĞİZ ÇUKUROVAYA HAK ETTİĞİ HİZMETİ VERECEĞİZ

MHP Çukurova Belediye Başkan aday adayı Ali Uğur Akbaş, Çukurova'nın sosyalitesi yüksek bir ilçe olduğunu hatırlatarak "Ancak, bu ilçemize yansımıyor. Çukurova'nın kaderi bu olmamalı. B elediye başkanının en yakın çalışma arkadaşları bürokratlarının yanı sıra mahalle muhtarlarıdır. Çukurova ilçemizin daha çağdaş ve modern bir yapıya kavuşmasında hepimize büyük görevler düşüyor. Belediye Başkanlığını kazandığım takdirde, en yakın çalışma arkadaşlarım sizler olacaksınız" diye konuştu.
Toplantıya katılan mahalle muhtarları ise, MHP Çukurova Belediye Başkan aday adayı Ali Uğur Akbaş'a tam destek verdi. 'Yolunuz ve bahtınız açık olsun' diyen muhtarlar Akbaş'a destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.