AKP Yüreğir ilçe teşkilatının yönetim kurulunda istifa eden 216 kişi Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram’ın merkez seçim bürosunda düzenlenen törenle MHP saflarına katıldı. Törene MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, Meclis Üyesi Adayı Ahmet Görür, Battal Alkan, MHP Yüreğir KadınKolları Başkanı Nilgün Gündoğdu, Kadın Komite Başkanı Zeynep Acem ve Aziz Sağıroğlu ve yönetici katıldı.

Yüreğir’de Yücel Bayram her gün gücüne güç katıyor.
Katılımlarla güçlerine güç kattıklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, “seçimlere sayılı gün kala her partiden insanlar bizi tercih ederek partimize katılıyorlar. Geçtiğimiz günlerde büyük bir kitle ile AKP Yüreğir kadın kolları başkanı Zeynep Acem, AKP Yüreğir ilçe yerel yönetimler başkanı Aziz Sağıroğlu ve mahalle temsilcileri büyük bir kitle ile MHP saflarına katılmışlardı. Bu günde yine AKP Yüreğir Yönetim Kurulu üyeleri Metin Mumcuoğlu, Adnan BİLİK, Ahmet Başaran 216 kişiyle bize destek vermek için MHP saflarına katıldılar. Allahlın izniyle her gün arkadaşlarımızın katkılarıyla da gücümüze güç katıyoruz. Artık Yüreğir’de değişim zamanı gelmiştir. İnşallah 30 Marttan sonra biz göreve geldiğimizde Yüreğir’i sorunlarından arındıracak, Yüreğir’i çağdaş yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz” ifadesinde bulundu
Yüreğir’de AKP kan kaybetmeye devam ediyor.
Önceki günlerde Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Zeynep Acem büyük bir kitle ile MHP saflarına katılarak Yüreğir Belediye Başkan adayı Yücel Bayram’la yollarına devam edeceğini açıklamasının ardından AKP yerel yönetimler Başkanı Aziz Sağıroğlu ve ardından Yönetim Kurulu üyeleri istifa ederek Yücel Bayram lehine MHP saflarına katılarak Yüreğir’de Yücel Bayramın gücüne güç kattılar.
Eski AKP Yüreğir ilçe Yönetim Kurulu üyesi Metin Mumcuoğlu 2002 yılından bu yana içerinde bulunduğum, hizmet ettiğim AK Partinin, son dönemlerde yaşadığı gelişmelerden,Adana ilimize hak ettiği ilgiyi göstermemesinden ve en önemlisi,şehrimizi şehrimizden olmayan yöneticilere emanet etme çabalarından mütevelli: şahsım metin mumcu oğlu yönetim kurulu üyesi Adnan Bilik,Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Başaran ve parti üyeleri birlikte,yönetim kurulu üyeleri ve partiden istifa ederek Yücel Bayram lehine MHP saflarına katılıyoruz.
“Bundan sonra siyasi hayatımı Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında yapmaya karar verdim” dedi.Konuşmaların ardından katılımcılara üç hilal rozetlerini Yüreğir Belediye Başkan adayı Yücel Bayram,  taktı.