MHP Adana Milletvekili Aday Adayı ve İşadamı Ali Güzeller Çukurova İlçe teşkilatı ziyareti sırasında yaptığı konuşmada “Bizim davamız Türkiye davasıdır. Ülke ve millet dendiği zaman akan sular durur. Ülkemizin AKP tarafından getirildiği bu ortamda sorumluluktan kaçmayarak mecliste görev alma zamanı geldi diyerek aday adaylığına müracaat ettim. Hedefimiz MHP’yi Türkiye ve Adana’da birinci parti yapmaktır.” dedi.

Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran ise Ali Güzeller’in için “Kendisi Türkiye sevdalısı birisidir. O nedenle çalışkanlığı ve dürüstlüğü de sürekli ön planda tutan Güzeller’in bizleri ziyaret etmesinden dolayı çok memnunuz. Çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz.” diye konuştu.

Bu arada Ali Güzeller Yüreğir İlçe teşkilatını da ziyaret ederek “Asla makam ve mevki peşinde koşmadım. Bizim hedefimiz ülkemizin bölünmemesi, milletimizin perişan olmaması ve insanlarımızın ekonomik açıdan mutlu olmalarıdır. Yeni projelerimizle adım adım ilerliyoruz. Bu teşkilatın içerisinden gelen biri olarak tüm partililerimizden destek bekliyorum.” şeklinde konuşurken söz alan MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener ise “7 Haziran seçimlerinde ülkenin refaha kavuşması için çok çalışacağız. Aday adaylarımızdan Ali Güzeller abimiz her türlü birikim ve tecrübesiyle bu göreve layık birisidir. Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde başarılar dileriz.” dedi.