Baro tesislerinde düzenlenen kahvaltıya AK Parti Adayı 2.sıra Milletvekili Adayı Fatma Güldemet Sarı, AK Parti Adana 4’üncü Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Talip Küçükcan, Türk Kızılayı Adana Şubesi Başkanı Ramazan Saygılı, AK Parti A.Adayı Şaban İş, Hilmi Baysal, Müberra Kara, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yağan, İl Dernekler Müdürü Recep Kurtoğlu, Dernek Başkanları, ATF Başkanı Cenap Erol, Toros Dernekleri Federasyonu yöneticileri ve üyeleri katıldı.

 

'Haydi Adana'  demeliyiz

Adana Toros Dernekleri Federasyonu Başkanı Cenap Erol, burada yaptığı konuşmada " Adana’da milletvekillerimizin birlik beraberlik içerisinde 'Öncelikle Adana' demesini bekliyoruz. Hep birlikte 'Haydi Adana'  demeliyiz." diye konuştu. Ayrıca Erol," Bütün partilere eşit mesafedeyiz. Bizim bütün partilerle ortak konumuz Adana'yı nasıl daha iyi hale getirebiliriz."dedi.Ayrıca Erol, " ATF'nin Adana'da birlik ve beraberliği sağlayarak bir öncülük yaptığını düşünüyorum. Bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim en büyük hayalimizin Adanamızı birlik beraberlik içinde öncü bir şehir haline getirmektir. Adana’da bir ilk gerçekleştirdik. Biz federasyon olarak lokomotif görevi yaparak derneklerin bize yansıttığı, getirdiği sorunların çözümü için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

 

"ATF büyük eksikliği gideriyor"

 Adana Toros Dernekleri Federasyonu'nun Adana için yaptığı çalışmalarla kente büyük bir eksikliği giderdiğini söyleyen AK Parti Adayı 2.sıra Milletvekili Adayı Fatma Güldemet Sarı da,  Adana'nın gelişimde yaşadığı sorunların çözülmesinde her zaman elimizden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi. Ayrıca Sarı," “Adana’da düz giden bir bulvar yok, Süleyman Demirel, Turgut Özal kıvrıla kıvrıla gidiyor” diyen Sarı, çarpık yapılaşmanın kentsel dönüşümle önlenebileceğini anlattı.

 

"Öncelik Adana"

Her zaman öncelik olarak Adana'nın gelişmesi için çalışağını söyleyen Ak Parti Adana 4’üncü Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Talip Küçükcan, " AK Parti yerli değerlerle, dünyadaki insani değerler arasında sentez yapan, geçmişini unutmadan geleceğine vizyon koyan, kalkınmayı öncelik kabul etmiş, özgürlüklerle sorumlulukları dengede tutan, medeniyet ve kardeşlik aidiyetini güçlü tutan, vatandaşlığın en büyük temel birleştirici unsur olduğunu düşünen, savunan, vatandaşlığın yanında kardeşlik, tarihdaşlık ve en önemlisi kaderdaşlığında birleştirici unsurlardan olduğu bilincini taşıyan ve diri tutan bir partidir” ifadelerini kullandı.