Yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimlerine iki aylık süreçte çok yoğun ve özverili bir şekilde çalıştıklarını belirterek, bu sürece katkı koyan herkese teşekkür etti.

Av. Kozay, “Demokrasi, özgürlük, hak, hukuk, adalet için omuz omuza mücadele ettiğimiz milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımız ve yöneticilerine, kadın ve gençlik kollarımızın başkan ve yöneticilerine, milletvekili adaylarımıza, aday adaylarımıza, emekçi kadınlarımıza ve gençlerimize bu süreçte verdikleri emekten dolayı şükranlarımı sunarım” dedi.

Sandık görevlilerine, okul sorumlularına, seçim güvenliği için canla başla çalışan gönüllü avukatlara, oy kullanımı ve sayımı sırasında okul ve seçim kurulları önünde oylarına sahip çıkan başta CHP üyelerine ve parti gönüldaşları olmak üzere tüm yurttaşlara da teşekkür eden Av. Kozay, “24 Haziran’da istediğimiz sonucu alamadık ancak unutulmamalıdır ki, seçim sonuçları ülke nüfusunun yaklaşık yarısının bu yönetim şeklinin karşısında olduğunu göstermektedir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bundan sonra da onların sözcüsü olmaya devam edeceğiz. Seçimi kaybettik ancak onurlu bir mücadele verdik ve ezilmedik. Gelecek de bir gün gelecek ve Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacağız. Hak, hukuk, adalet, demokrasi, özgürlük, daha güzel günler ve daha yaşanabilir bir Türkiye için mücadelemiz devam edecek” diye konuştu.