Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, Mahfesığmaz ve Toros Mahallesi sakinlerine hitap eden Toros Kapalı Semt pazarındaki kadınların sorunlarına ortak oldu.
Çalışmaları kapsamında semt pazarındaki kadın üreticiler ve alışveriş yapmaya gelen Çukurovalı hemşehrilerine plan ve projelerini anlatan Ayhan Barut, vatandaşların destek mesajlarıyla karşılaştı.

Tezgahlarda el emeği göz nuru el işlemeleri, unlu mamüller, sebze ve meyveleri halka ulaştıran üretici kadınların baş tacı edilmesi gerektiğini vurgulayan Ayhan Barut, “Çukurovalı kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlımız, engellimiz, emeklimiz ve öğrencimizle el ele hep beraber geleceğe yürüyeceğiz” dedi.
Alın teri tezgahlarda kendisine ikram edilen börek, sıkma, köfte ve çay için kadınlara teşekkür eden büyüklerinin ellerinden öpen Ayhan Barut, ziraat mühendisi olması nedeniyle pazarda halka ulaştırılan sebze ve meyvelerin, tarım topraklarının ve çevrenin önemini bilerek hareket edeceklerini dile getirdi.
“Çukurovalılar ile elele, hep beraber geleceğe” sloganıyla başlattığı mücadelenin aynı kararlılıkla sürdüğünü ve bugün de vatandaşla iç içe olmaktan, onların sorunlarını dinlemekten ve çözüm yolu aramaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ayhan Barut, “Çukurova’da kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapacağız. Elleri öpülesi analarımızın kıymetini bileceğiz. İlçemizde temiz hava, temiz çevre ve yaşanabilir, modern görüntü yaratacağız.  Gençlerimize sportif ve kültürel etkinliklerin en iyi örneklerini sunacağız. Emeklimizin ‘Ben bu ilçede yaşamalıyım’ diyebileceği ortamlar oluşturacağız. Engellilerimizi de elbette utunmayacağız. Çukurova, engellilere engel olmayan bir ilçe haline gelecek” diye konuştu.
Vatandaşların ilgi ve destek mesajlarına yürekten teşekkür eden Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Barut, yerel seçimlere kısa bir süre kala CHP iktidarına emin adımlarla yürüdüklerini ve CHP’li kadroların Adana’yı en iyi şekilde yöneteceğine yürekten inandığını sözlerine ekledi.