Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Karataş'ın 13 köyünde yurttaşlarla buluşup bayramlarını kutlayarak destek istedi.

CHP Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, Ramazan Bayramı dolayısıyla seçim çalışmalarına ara vermeden aynı tempoyla devam etti. Karataş'ın 13 köyüne giderek üretici köylülerin bayramını kutlayan Ayhan Barut'u hemşehrileri büyük bir ilgiyle karşılarken açık desteklerini ifade etti. Gördüğü ilgi karşısında hemşehrilerine teşekkür eden Ayhan Barut, "Bayramınız kutlu olsun. İnşallah 24 Haziran'dan sonra ikinci bir bayram daha yapacağız. Şimdiden kutlamalara hazırlanıyoruz" dedi. 

AİLE BÜYÜKLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Bayramın ilk gününde CHP Adana İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan CHP Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, partililerle bayramlaştıktan sonra hemen doğup büyüdüğü Karataş'ın Helvacı Köyü'ne geçti. Baba ocağında büyük bir ilgiyle karşılanan Ayhan Barut, annesi, ağabeyi ve amcası başta olmak üzere aile büyükleri, akrabaları ve köylüleriyle hasret giderip bayramlaştı. Büyüklerin ellerini öpüp çocukları da sevindiren Ayhan Barut, Karataş ilçe merkezine geçerek CHP Karataş İlçe Başkanı Oben Ersan Aygün ve partililerle de bir araya geldi. 

TRAKTÖRE BİNDİ, VOLEYBOL OYNADI

24 Haziran'da Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı seçilip, CHP'nin de parlamento çoğunluğu elde etmesi için çalışan CHP kadroları, hep birlikte Küçük Karataş, Çimeli, Yüzbaşı, Çavuşlu, Karagöçer, İnnepli Höyüğü, Kapı, Tuzla, Hasırağacı, Tuzkuyusu, Ataköy, Damlapınar ve Gümüşyazı köyüne giderek üreticilerle bayramlaştı. Gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılaşan ve sevgi gösterisiyle duygulanan Ayhan Barut, pamuk tarlasına girip üreticilerin sorunlarını yerinde dinledi. Bir traktöre binip pamuk tarlasında gübreleme çalışması yapan Barut, üreticilerin sorunlarının çözümü için gece gündüz çalışacağı sözünü verdi. Tuzkuyusu'nda köyün gençleriyle voleybol oynayan Ayhan Barut, performansıyla göz doldurdu. Gittiği köylerde bazı taziyelere de katılan Ayhan Barut, kent merkezinde özel bir toplantının ardından Karataş'ın Terliksiz köyünden yakını Kasım ve Gürcü Ak'ın oğlu Mehmet Ak'ın düğününe de katılıp mutluluk diledi.