Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kendisine tebrik kartı göndererek bayramını kutlayan Seyhan Aliya İzzet Begoviç İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Reyyan Ürünveren ve sınıf arkadaşlarıyla buluştu. Ziyaret dolayısıyla oldukça renkli görüntülerin yaşandığı sınıfta öğrencilere seslenen Ayhan Barut, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza dek yaşayacağını vurguladı.

HEMEN OKULA GİTTİ

Seyhan Aliya İzzet Begoviç İlkokulu öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95'inci yıldönümünde, öğretmen ve yöneticileriyle birlikte çok anlamlı bir etkinlik düzenledi. Küçük öğrenciler, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) milletvekillerine tebrik kartı göndererek bayramlarını kutladı. Öğrencilerin gönderdiği tebrik kartını alıp duygu yüklü satırlarını okuyan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ise, Meclis çalışmalarının ardından döndüğü Adana'da ilk iş olarak okulu ziyaret etti. 

SINIFTA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Okul Müdürü Ali Avşar ve müdür yardımcılarıyla birlikte kendisine kutlama kartı gönderen 2'nci sınıf öğrencisi Reyyan Ürünveren ve arkadaşlarını sınıflarında ziyaret eden Ayhan Barut, çocuklarla yakından ilgilendi. Sınıf Öğretmeni Sibel Arıoğlu ile birlikte öğrencilerle sıralarında buluşup sohbet eden Ayhan Barut, tüm küçük çocuklara hikaye kitabı ve kırtasiye malzemelerinden oluşan armağan sundu. Öğrencilerin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak gönderilen kutlama kartları için teşekkür eden Ayhan Barut, "Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'En büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde çok nazik bir davranışla bizleri çok duygulandırdınız sevgili öğrenciler. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimiz sizlerin sayesinde sonsuza dek yaşayacak" dedi. Kendisine kutlama kartı gönderen 2'nci sınıf öğrencisi Reyyan Ürünveren ile de yakından ilgilenip konuşan Ayhan Barut, okul yöneticilerini de dinledi.