Başkan Barışık, çiçek ve hediyelerle kutladığı Başkan Mahmut Çelikcan’ın çalışmasının karşılığını görerek yeniden makama oturmasından memnuniyet duyduğunu ifade ederken, yeni dönem için de başarılar diledi.

 

Barışık’ı kucaklayarak karşılayıp, merdivenlere kadar inerek uğurlayan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da, esnaf ve sanatkarlar adına kendisine gösterdikleri yakın ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Başkan Çelikcan, “5 yıllık geçmiş hizmet dönemimizde, taraflı, tarafsız herkese hizmet çabasında olduk. Bölge, mahalle ayrımı yapmadık. Çok şükür, Yüreğir halkı bizi bu makama yeniden layık gördü ve açık farkla seçildik. Ben hizmet verdiğim tüm görev yerlerimde doğruluk ve dürüstlükten şaşmadım.  İtibarımı paraya değişmem. İnşallah yeni dönemde de , hem Yüreğir halkına hem de esnaf ve sanatkarlarımıza hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz”dedi.

 

Başkan Barışık da, kendisinin de Ahi Evran’ın “Akıl, Ahlak, Bilim ve Çalışma” prensibinden ayrılmadan, doğruluk ve dürüstlüğü şiar edinip çalıştığını ve başkanlığını yaptığı Adana Şöförler Odası, Adana ESOB ve esnaf kefalet kooperatiflerinde hem kalıcı eserler yaparak yüceldiğini belirterek, “Kalbinizde kötülük yoksa, hizmet aşkı var demektir. Allah her zaman doğrunun yanındadır.  Bugün benim hizmet verdiğim kurumlarımın hepsinin devası binaları ve birikmiş paraları var. Hiçbir zaman esnafın parasını çarçur etmeye çalışmadım. Kendi malımdan daha çok korudum, kolladım. Çok şükür, bugün geldiğimiz nokta da Türkiye’de örneği olmayan konumdayız”diye konuştu.

 

Barışık ve Çelikcan’ın sohbetinde Yüreğir Belediyesi Eski Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Atilla Barışık da bulundu.  Sıcak ve samimi sohbet havasındaki görüşme sonrasında Başkan Çelikcan, Barışık’ı merdivenlere kadar inerek, sevgiyle uğurladı.