24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak genel seçimler için kent merkezi ve kırsala adeta çıkartma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadroları, hiç durmadan çalışıyor. CHP Adana Milletvekili Adayları Ayhan Barut ve Bülent Öğrü, Yüreğir ilçesindeki Havutlu, Doğankent, Solaklı ve Yunusoğlu mahallelerinde esnaf, üretici ve vatandaşlarla buluştu. CHP milletvekili adayları, gittikleri her yerde 24 Haziran seçimlerinde yoksulluk düzenine karşı destek istedi.

'SIKMADIK EL BIRAKMADILAR'

CHP Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, ilçe örgütü yöneticileri, gençlik ve kadın kolu temsilcileriyle partililerin de eşlik ettiği CHP Adana Milletvekili Adayları Ayhan Barut ve Bülent Öğrü, ilk olarak Yüreğir'in Havutlu Mahallesi'nde üreticiler, kadınlar, esnaf ve köylülerle buluşup sorunlarını dinledi. Daha sonra Doğankent, Solaklı ve Yunusoğlu mahallelerinde seçim çalışması yapan Barut ve Öğrü, Doğankent'te bir süre önce yaşamını yitiren çifti Salih Ay'ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Barut ve Öğrü, sonrasında ise eski Solaklı Belediyesi Başkanı Ali Akdağ'ı evinde ziyaret ederek hasret giderdi ve bir süre karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 

'ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN DESTEK İSTİYORUZ'

Ziyaret ettiği her yerde Karataş'ın Helvacı Köyü'nden olduğunu belirterek hemşehrilerinden destek isteyen CHP Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, "Türkiye çok önemli bir seçim yapacak 24 Haziran'da. Parti ayrımı yapmadan bu seçimde ülkemizin geleceği desteğinizi istiyoruz. Türkiye'nin aydınlık yarınları için hepimize sorumluluk düşüyor. Ülkemiz maalesef ekonomiden sosyal yaşama her alanda büyük bir güçlük yaşıyor. Ben de bir çiftçiyim, köylüyüm, ziraat mühendisiyim, içinizden biriyim. Çiftçinin sorunlarını en iyi yaşayan bilir. Artık 16 yıllık saltanatın ve iktidarın sonu geldi. CHP iktidarında bu karanlık tablo ortadan kalkacak. 24 Haziran'dan sonra insanlarımız yüzü gülecek. Artık bu iş tamam" dedi. 

'HEPİMİZE GÖREV DÜŞÜYOR'

CHP Adana Milletvekili Adayı Bülent Öğrü ise, "Hem parlamentoda çoğunluğu sağlayacağız hem de adayımız Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Türkiye tarihinin en önemli seçimi olan 24 Haziran'da büyük bir başarı yakalayacağız. Toplumun her kesimini kucaklayacağız. Hepimize çok önemli görevler düşüyor. 24 Haziran seçiminde sizlerin de desteğiyle ülkemiz daha güzel bir geleceğe kavuşacak. Bizim ortak dileğimiz güzel ülkemizin daha iyi yarınlara uzanmasıdır" diye konuştu.