Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Başkanlığı’nın geçen hafta gerçekleştirilen İl Kongresi’nde İl Başkanlığı görevine yeniden Ayhan Barut ile yeni yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını alıp göreve başladılar.

Adana Adliyesi’nde ilçe başkanları, seçilen yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleriyle, kurultay delegeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen mazbata töreninde İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını Seyhan İlçe Seçim Kurulu’ndan aldılar.

2019 seçimlerinde Adana’da CHP’yi yerelde ve genelde iktidara taşıyacak kadroların seçiminin tamamlandığını belirten Barut, herkesi kucaklayan yönetim anlayışını yeni dönemde de ısrarla sürdüreceklerini söyledi. El ele, kol kola verip, aramızdaki dargınlıkları, küslükleri en kısa zamanda sonlandırıp 2019 seçimlerine yönelik çalışmalarımıza başlayacağız. Türkiye’nin de Adana’nın da CHP iktidarına ihtiyacı olduğu gerçeğinden yola çıkarak CHP’yi yerelde de genelde de hep birlikte iktidara taşıyacağız. Bu mücadelede herkese görev ve yer var. Cumhuriyetten, demokrasiden, özgürlüklerden, adaletten yana olan, ülkenin geleceği, çocuklarının yarınları için endişe eden tüm yurttaşlarımızı CHP çatısı altında buluşmaya davet ediyorum” diye konuştu.