Taziye Evi, Muhtarlık Binası ve haftanın belirli günlerinde Camili halkına hizmet etmek üzere sağlık evi yoğun bir katılımla hizmete açıldı. Vatandaşlarla birlikte yemek yiyen ve onlarla sohbet eden Başkan Çelikcan Camili Mahallesi sakinlerinin her türlü etkinliklerin gerçekleştirilebileceği bir alana kavuştuğunu söyledi.
Açılışını AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlarla birlikte gerçekleştiren Başkan Çelikcan ''Yüreğir'de ilkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.'' dedi.

17 TAZİYE EVİ AÇILDI 
 Başkan Çelikcan Camili Taziye Evi ve Spor Tesisinin açılışında yaptığı konuşmada taziye ve başsağlığının hem dinimizde hem de geleneğimizde önemli bir yeri olduğunu belirterek, “Dost, akraba, komşu herkes acılı günlerde dostlarının yanında olmak istiyor. Tıpkı mutlu günlerde sevinçlerini paylaştıkları gibi acılarını da paylaşmak istiyor. İlçemizin demografik yapısı bu güzel geleneğin devamında oldukça önem arz ediyor. Yağmurda çamurda taziyelerde sıkıntılar yaşanıyordu. Bu mekânlar, bu sıkıntıları giderdi. Bugün 17’inci Taziye Evimizi açıyoruz. Bu sayıyı 20’ye tamamlayacağız. Buralar sizin paralarınızla yapıldı, sizler sahip çıkacak, koruyacak, yaşatacaksınız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Camili Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.
ŞÜKRÜ ERDİNÇ :''HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜYORUZ''
AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç Türkiye'de önemli hizmetlerin yapıldığını belirterek ''Yapılan bu güzel eserler size ait. Sizler bizlere destek oluyorsunuz, bizde sizden aldığımız destekle Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan ile birlikte bu güzel eserleri sizlere kazandırıyoruz. Yapılan hizmetlerde biz de kendisine destek oluyoruz. Taziye evi, muhtarlık binası, sağlık evi ile çok güzel bir hizmet. Hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz. Bu hizmetlerin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

KAYMAKAM GENEL : ''GÜZEL BİR HİZMET''
Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel yapılan hizmetlerin çok bir hizmet olduğunu belirterek ''Camili halkının kullanması için çok güzel bir hizmet olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Her kesimden insanın faydalanacağı bir hizmet. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.
MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Camili Mahalle Muhtarı Hayri Alparslan çok mutlu bir gün yaşadıklarını belirterek ''Vatandaşlarımızın kullanması amacıyla çok güzel hizmetlerin açılışını yaptık. Sayın Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan'a ve Milletvekillerimize vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.  Mahallemizin çok önemli bir eksikliği giderildi.'' şeklinde konuştu.