Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Muhtarlıklara ücretsiz internet paketi hediye etti. Vatandaşlarla belediye arasındaki iletişimi daha da hızlandırmak ve muhtarlıklarımıza küçük de olsa ekonomik bir katkı da bulunmak amacıyla ücretsiz internet paketi sunduklarını belirten Başkan Çelikcan “Muhtarlarımız mahallelerimizde vatandaşlarımızın ilk temas kurduğu ve sorunlarını yüz yüze paylaştığı tıpkı bizim gibi seçimle gelmiş çalışma arkadaşlarımızdır. Vatandaşımıza hizmet noktasında muhtarlarımızın işlerini kolaylaştırma ve vatandaşımızla belediyemiz arasında iletişimi daha da hızlandırma maksadıyla böyle bir girişimde bulunduk. Muhtarlıklarımıza ücretsiz internet imkanı sunduk.” diye konuştu.
Yüreğirlinin sorunlarını çözüme kavuşturma mücadelesinde Muhtarlarla birlikte çalışmaktan büyük bir keyif aldığını dile getiren Başkan Çelikcan “Seçildiği mahallede her evin bir bireyi gibi olan muhtarlarımıza büyük görevler düşüyor. Birlikte koordineli bir şekilde hareket ederek vatandaşımız için azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Yüreğir Belediyesi’nde düzenlenen toplantının ardından ücretsiz internet paketlerini teslim alan muhtarlar Başkan Çelikcan’a teşekkür ettiler.