Karslılar Mahallesi 5 Nolu Çocuk Parkı’nın açılışını gerçekleştiren Başkan Çetin, Karslılar Mahallesine Çanakkale Temalı Park yapacakları müjdesini verdi. Projelerin artarak devam edeceğini açıklayan Çetin, “Çukurova ilçemiz Türkiye’nin en gelişmiş 2.ilçesi. Bu kardeşiniz de Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı. Çukurova’nın yaşam standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz.  Bizler yerel ve genel yöneticiler halkın efendisi değil, halkın hizmetkarı olmaya geldik” dedi.

AÇILIŞA HALKTAN YOĞUN İLGİ
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, açılışlara doymuyor. Başkan Çetin, söz verdiği gibi her hafta bir açılış yaparak halkla kucaklaşmasını sürdürüyor. Çetin, bu kez Karslılar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 5 Nolu Çocuk Parkı’nın açılışını yaptı. Çevre halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışa CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven, meclis üyeleri, bürokratlar ve partililer de katıldı. Açılışta söz alan CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, Başkan Çetin’le mahalle olan köylere yaptığı ziyaretlerden bahsederek Çetin’i tebrik etti. Yüksel Erdoğan, “ Belediye Başkanımız Sayın Soner Çetin’i köylere götürdüğü hizmetlerden dolayı kutluyorum. Her salı açılış gerçekleştiren Başkanımıza başarılarının devamını diliyorum” dedi. Karslılar Mahalle Muhtarı İrfan Kayagüç ise Karslılara yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çetin’e mahalle halkı adına teşekkür etti.

“HALKIN HİZMETKARI OLMAYA GELDİK”
Açılışta konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Çukurova’nın yaşam standartlarının her geçen gün yükseldiğinin altını çizen Başkan Soner Çetin, “Çukurova ilçemiz Türkiye’nin en gelişmiş 2.ilçesi. Bu kardeşiniz de Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı. Kamuoyu araştırmaları ortaya koyuyor ki; siz bize güveniyorsunuz, inanıyorsunuz. Son yapılan 5 kamuoyu araştırmasının 3’ünde En Başarılı Belediye Başkanı seçildik ve 5 araştırmanın hepsinde de mutlaka ilk 4’te yer aldık. Bizim size sözümüz var. Vücudumuzdaki her su damlasını ter olarak akıtıp aldığımız oyların hakkını vereceğiz. Bizler yerel ve genel yöneticiler halkın efendisi değil, halkın hizmetkarı olmaya geldik. Size hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. 5 yıllık görev süremizin sonunda sizlere vaad ettiğimiz her sözü yerine getirmiş olarak karşınıza çıkacağız. Aynı hızda aynı azimle çalışmaya devam edecek, ayağımızı gazdan çekmeyecek ve yolumuzdan dönmeyeceğiz” dedi.


“ÇANAKKALE’Yİ ADANA’YA GETİRECEĞİZ”

Yaz kış, gece gündüz demeden çalıştıklarını aktaran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her kesime eşit hizmet götürdüklerine vurgu yaptı. “Amacımız hizmet etmek, siyaset ikinci planda” diyen Çetin, “Her mahallemize olduğu gibi Karslılar Mahallemize de hizmetin en iyisini götürüyoruz. Mahallemize 3 park yaptık ve 1 yıl içerisinde 3 park daha kazandıracağız. Biliyorsunuz Çanakkale herkesin görmesi gereken bir ilimiz ama gidemeyenler var. Çanakkale’yi herkesin görmesi lazım. Orada dökülen kanlarla bu ülkenin sınırlarının çizildiğini herkesin hissetmesi lazım. O nedenle biz Çanakkale’yi Adana’ya getireceğiz” dedi. Karslılar Mahallesi’ne Çanakkale temalı park kazandıracaklarını ve anıtlar yerleştireceklerini ifade eden Çetin, “Karslılar Mahallesinde 30 bin metrekarelik alana yapacağımız bu parka gelen Adanalı hemşehrilerim Çanakkale’ye gitmiş gibi o ruhu yaşayacaklar” şeklinde konuştu. Başkan Çetin,  konuşmasının ardından parkın açılışını çocuklarla birlikte güvercin uçurarak yaptı.​