Beypazarı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen törende,  Kozan Belediyesi Yağmur Suyu Drenaj Hattı Projesi ile “Alt Yapı ve Kanalizasyon”, Yiğenoğlu Sokak Sağlıklaştırması Projesi ile “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma", Sosyal Yaşam Merkezi Projesi ile “Sosyal Yaşamı Destekleme” kategorilerinde birinci seçilerek 3 kategoride 3 ödül aldı.

PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Üç projeyle yılın başarılı belediye başkanı seçilen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, dergi yöneticilerine ve ev sahipliğinden dolayı da Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a teşekkür etti. Başkan Öztürk, “Bu başarı, projelere emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımın başarısıdır. Kısıtlı imkanlara rağmen el birliği ve gönül birliği ile çalıştık. Neticesinde Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından gerçekleştirilen ‘Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor’ anketi kapsamında üç projemiz ile üç kategoride ödüle layık görüldük. Milletimize efendi değil, hizmetkâr olmak için’ vatandaşlarımızın da desteği ile önemli projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. İlçemize ve hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Beypazarı’nda düzenlenen törene Antalya, Eskişehir, Hatay Büyükşehir Belediyeleri, Sivas, Sinop, Bilecik ve Bayburt Belediyesi, ile birlikte birçok ilçe belediyesi katıldı. Ödül töreninde Belediye Başkanı Musa Öztürk’e Dış İlişkiler Müdürü Ahmet Korkut ve Özel Kalem Müdürü Merih Varan eşlik etti.  Öte yandan derginin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oğuz, yerel yöneticilerin gerçekleştirdikleri projeler baz alınarak ödüllendirildiğini belirtti.