CHP’nin Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, dünyanın gelişmiş hiçbir ülkemin, kent içinde hayvan satışının ve kesiminin yapıldığı bir başka yer olmadığını belirterek; “İşte Yüreğir’i bu çağdışı görüntülerden kurtarmak için aday oldum.” dedi.

FOTOĞRAFLAR KONUŞUYOR

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram Yüreğir’de hayvan satış ve kesiminin yapıldığını belgeleyen, yeni çekilmiş fotoğraflar üzerine şöyle konuştu:

“Aslında benim bu görüntüler üzerine hiçbir şey söylememe gerek yok. Zaten her şey ortada. Bir büyükşehrin merkez ilçesinde, yani Yüreğir’de, kentin en merkezi yerinde, binlerce insanın kullandığı metro istasyonunun yanında hayvan sürüleri dolaşıyor. Üstelik bir de kesim yapılıyor. Ve bunlar Yüreğir’in sağlığından, temizliğinden, çağdaş kentleşmesinden sorumlu olan bir belediye başkanının afişinin hemen yanında yapılıyor. Belediye Başkanı seçim derdiyle ,etrafa afişler asacağına, o afişlerin hangi çirkinliklere tanık olduğunu görse ve bu pisliği engellese daha iyi olurdu”

 

Bayram sözlerini; “İşte ben Yüreğir’i bu ilkellikten kurtarmak için aday oldum. Bu manzaralar Çukurova’da, Seyhan’da yok. Yüreğir’de neden olsun? Yüreğirli’yi ikinci sınıf vatandaş konumundan kurtaracağız. Bu çağdışılığa son vereceğiz” diye sürdürdü.