Adana Şube Başkanlığı il binasında gerçekleşen ziyarette Av. İhsan Bermekoğlu’nu karşılayan ve ağırlayan BEMBİRSEN Adana Şube Başkanı Mehmet Ünüvar ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyareti memnuniyetle karşıladıklarını belirttiler.

“ Belediye Çalışanlarının Özlük Haklarını geliştireceğiz.”

Diyerek, açıklamalarına devam eden Av.İhsan Bermekoğlu;

Belediye Personelinin özlük haklarını geliştireceklerini, “ÖNCE İNSAN” parolasıyla hareket ettiklerini, ‘mutlu çalışanlarla’ daha çok ve verimli hizmetler üretebileceklerinin bilincinde olduklarını söyledi.

İhsan BERMEKOĞLU, Seyhan’ı katılımcı ve işbirliğine dayalı bir yönetim anlayışıyla yönetme kararlılığı içerisinde olacağını söyledi. Bunun gerçekleşmesi için Sivil Toplum Kuruluşlarıyla devamlı İstişare halinde olacağını, bunun da sadece istişare ile sınırlı kalmayacağını,belediyenin projelerinin planlama,uygulama aşamalarında da Sivil Toplum Kuruluşlarından yararlanılacağını ifade etti.

BEMBİRSEN Adana Şube Başkanı Mehmet Ünüvar, MEMURSEN Konfederasyonuna bağlı bir iş kolu olarak konfederasyonda çok önemli bir misyonla hizmetlerini yürüttüklerini, üyelerinin sorunlarını çözme ve hizmet üretme anlayışıyla çalıştıklarını söyledi. Belediyeler arasındaki uyumun önemini vurgulayan Şube Başkanı, bunun daha fazla gerçekleşmesini önemsediklerini, bunun da zabıta ve belediyelerin tüm personelinin iş ve işlemlerini yürütme konusunda çok kolaylaştırıcı olacağını belirtti.

Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Av.İhsan BERMEKOĞLU, ziyaretin devamında, Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduktan sonra ziyaret karşılıklı memnuniyet vurgularıyla tamamlandı.