AK Parti'nin 2001 yılında Seyhan İlçe Teşkilatı kurucu Başkan yardımcısı olarak siyasete başlayan ve üç dönem İl Başkan yardımcılığı yapan Milletvekili aday adayı Mehmet Faruk Bozkurt, Adana'nın yatırımlardan en büyük payı alabilmesi için mücadele edeceğini belirtip, “Derdimiz Adana'ya katkı koymak"  dedi.

‘EN BÜYÜK PAYI ALMALIYIZ’
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret ederek, Genel Sekreter Ömer Üney, Yönetim Kurulu Üyeleri; Aliye Gültekin ve Halil Akılevi ile bir araya gelen AK Parti Adana milletvekili aday adayı işadamı Mehmet Faruk Bozkurt, hedef ve projeleri hakkında da kısa bilgiler verdi. Teşkilat çalışmalarının birçok kademesinde görev aldığını hatırlatan Bozkurt, seçildiği takdirde 2023 hedefleri doğrultusunda Adana'nın en büyük payı alabilmesi için mücadele edeceğinin altını çizdi.

‘NEFER GİBİ ÇALIŞTIM’
Faruk Bozkurt, neden aday olduğunu da şöyle açıkladı "Adana AK Parti'nin kurucularındanım. 2002 yılında Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı olarak siyasete başladım. Partide daha sonra 3 dönem İl Başkan Yardımcılığı yaptım. Teşkilatın hemen hemen her kademesinde yer aldım. Bir nefer gibi çalıştım. 2015 milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmaya karar verdim. Adana’ya ve Adanalılara hizmet için, yatırımlardan daha fazla pay almasında mücadele etmek için varım” dedi.

METRO VE DİĞER PROJELER
Bozkurt, milletvekili olduğu takdirde yapmak istediği birkaç projeyi ise paylaştı ”Partimizin 2023 hedeflerinden Adana'nın en büyük payı alabilmesi için mücadele edeceğim. Belediye Başkanlığı hangi partide olursa olsun metronun sorunlarını çözmek için hükümetle görüşmeler yapacağız. Bunun yanında güney kuşak yolunu tamamlayacağız. Marka üretimlerin Adana'ya getirilmesini sağlayacağız. İşsizliği azaltmak için üretim sahalarının çoğaltılması için projeleri hayata geçireceğiz.”

‘ADANA’YA İCRAATTA BİRLEŞELİM’
Adana’nın daha fazla yatırımlardan pay alması için parti gözetmeksizin tüm Milletvekili ve Belediye Başkanlarının bir araya gelmesi gerektiğine vurgu yapan Bozkurt, “ Hep Adana diyoruz ama bunu icraatta da bütünlüğe dönüştürmemiz gerekir. İcraatta da bütünlük içinde Adana demeliyiz. Bizlerde bu şehrin bireyleri olarak mesele ve beklentileri çok iyi biliyoruz. Bana karşılık vereceğiz. Bu şehirde yaşayan hepimizin ortak paydası bu olmalı” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇGC Genel Sekreteri Ömer Üney ise Bozkurt’a başarılar diledi.