Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde esnafları ziyaret eden ve kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelikcan vatandaşların sorunlarını yerinde görme imkanına da buluyor. Vatandaşlara teşekkür eden Başkan Çelikcan 'Biz Yüreğir de kimseye çamur atmadan yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatarak seçim çalışmalarımızı sürdürdük. Sizler de yapılanları görüp bizlere destek oldunuz. Bu dönemde önceki dönemden daha iyi çalışarak, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etme gayreti içerisinde olacağız.

Yüreğir de geçen 5 yıl içerisinde çok güzel çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımızın öncelikli isteği olan yol çalışmasında büyük işler yaptık. 5 yıl içerisinde geriye dönük 20 yıldan daha fazla yol çalışmasını bu dönemde gerçekleştirdik. Yüreğir'in yol sorununu büyük ölçüde çözmüş bulunmaktayız. Eksik kalanları da bu dönemde çözeceğiz. Geriye kalan yerleri kısa zamanda çözerek Yüreğir'in yol sorununu bitireceğiz.' şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri yapılan hizmetler için Başkan Çelikcan'a teşekkür ettiler. Yüreğir kurulduğundan bu yana en fazla hizmeti bu dönemde gördüğünü belirten vatandaşlar çalışmaların devam etmesi temennisinde bulunarak Başkan Çelikcan'a başarılar dilediler.