Çalışmalar için Başkan Çelikcan'a teşekkür eden vatandaşlar 'Köylerimiz kurulduğundan bu yana böyle güzel yol çalışması görmemişti.' dediler.

Sazak, Şahinağa, Paşaköy, Akdam, Eğriağaç, Yalnızca, Kamışlı, Zağarlı, Doğankent mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Köylerin yol ihtiyaçlarının karşılandığını bundan sonra ise sosyal ve kültürel hizmetlere yönelik çalışmaların başlayacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın he türlü ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 'Köy Konakları' yapacağız. Yapacağımız bu konakların içerisinde öğrencilere yönelik sınıflar, haftanın belirli günlerinde sağlık hizmeti verecek şekilde düzenlenen sağlık odaları olacaktır. Sağlık personelleri gelip buralarda vatandaşımıza hizmet edecektir. Konaklarımız, köylerimizde taziye evi ve toplantı amaçlı olarak vatandaşımızın hizmetinde olacaktır.

Yapacağımız bu binalar merkeze yaptığımız kültür evlerinin küçültülmüş hali olacaktır. Bunun yanı sıra ilk etapta kalabalık olan köylerimize çocuk oyun alanları ve parklar  da yapacağız.' şeklinde konuştu.

Göreve geldikten sonra projelerin birer birer hayata geçtiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ' Başkaları vaat eder biz yaparız.Şükürler olsun ne söz verdiysek hepsini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüreğir de kimsenin hayal bile edemediği ve Yüreğir de ilk olan Kültür Evleri, Kültür Merkezi, Taziye Evleri, Kültür Park ve Kentsel Dönüşüm çalışmaları hizmetlerimizle halkımız tanıştı. Köylerimiz ise çok güzel yol çalışmalarına ile bu dönemde kavuştu. Bundan sonra ise sosyal belediyecilik hizmetleri ile daha fazla tanışacaklardır. İlçemiz önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerimizle adından övgüyle söz edilen bir ilçe olacaktır.' dedi.

Gittiği her köyde sevgi gösterileri ve coşkuyla karşılanan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a köylüler yapılan hizmetler için teşekkür edip başarılar dilediler. Yüreğir tarihinde böyle hizmetlerle ilk defa tanıştıklarını belirten vatandaşlar hizmetlerin devamını istediler.