ECZ. BULUT, “MESLEK ÖRGÜTÜMÜN BANA VERECEĞİ GÖREVİ YERİNE GETİRECEĞİM”

CHP’nin değişik kademelerinde görev yapan partililerle birlikte ADEO yönetimini ziyaret ederek “Burası benim evim” diye konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı Ecz. Burhanettin Bulut, “Kendi çocuğumdan daha fazla Eczacı Odasına emeğim var benim. Bugün kendi evini ziyaret eden biri olarak geldim. Seçim çalışmalarımda yeniden geleceğim. Büyük Millet Meclisinde her dönem eczacı oldu. Ama örgütten gelen eczacının meslek ve meslektaşlara bakışı pozitif anlamda daha farklı olur. Meslek politikasını bildiği için diğer meslektaşlarına göre odalara karşı kendini daha sorumlu hisseder. Ben seçildiğimde ‘şunu yaparım bunu yaparım’ demem. Meslek örgütümün bana vereceği görevi yerine getiririm.”

 

ECZ. ÖZKAN, “ECZACILIĞIN YANI SIRA TÜRKİYE SİYASETİ ÜZERİNE BİRİKİMİNİZ VAR”

Adana milletvekilliği adayı Ecz. Burhanettin Bulut’un Adana Eczacı Odası’nda sadece 4 dönem başkanlık değil, öncesinde de mesleğe katkı koyan birçok görevde bulunduğunu söyleyen Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan, yaptığı konuşmada “Öncelikle çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz. ADEO’daki göreviniz sırasında eczacılığın yanı sıra Türkiye siyaseti üzerine de birikimini üst üste koyarak geldiğinizi yakınen biliyoruz. Bu birikiminiz ve yaptığınız başarılı çalışmalarınızı TBMM çatısı altında da sürdüreceğine inanıyoruz. Ülkemizde istikrar istiyoruz. Refah istiyoruz. Barış istiyoruz. Milletvekilliği yolunda sizlere başarı diliyoruz.” diye konuştu.
 

ECZ. ERSOY’DAN ÇİÇEK

Ecz. Tülin Ersoy’un gül dağıttığı ziyarette ADEO Genel Sekreteri Mürsel Yalbuzdağ, YK Üyeleri Ecz. Erdem Kızıltepe, Ecz. Serkan Kılıç, Ecz. Tuğçe Dalkır ile eczacılar hazır bulundu.