Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Zeki Eren, partilerinin son aylarda üye akınına uğradığını, bu durumun CHP’nin halkın umudu olduğunu gösterdiğini söyledi.
Eren, “2011 seçimlerinde halkımızın desteğiyle iktidara gelip ilk işimiz işsizlik, yoksulluk ve yolsuzluklarla mücadele etmek olacak. AKP hükümetinden de hesabını soracağız” dedi.
Çukurova İlçe Başkanı Zeki Eren yaptığı açıklamada, üye kayıt çalışmalarını ve AKP Hükümetinin uygulamalarını değerlendirdi. Üye kayıtlarında CHP’ye gösterilen yoğun ilgiden büyük sevinç duyduklarını ifade eden Eren, “Aralarında gençlerimizin ve kadınlarımızın çoğunlukta olduğu 18 yaşından 80 yaşına kadar vatandaşlarımız partimize üye olmak için ilçe örgütümüze gelerek üye kayıtlarını yaptırıyor. Üye kayıtlarından memnunuz, gösterilen yoğun ilgi CHP’nin iktidara yürüyüşünün önemli bir göstergesidir” diye konuştu.
“AKP HÜKÜMETİNDEN HESABINI SORACAĞIZ”
CHP Çukurova İlçe Başkanı Zeki Eren, 2011 yılında yapılacak genel seçimlere iddialı ve yoğun biçimde hazırlandıklarını, halkla beraber iktidara yürüdüklerini belirtti.                                                                                                                   Genel seçimlerde halkın desteğiyle CHP’nin iktidara geleceğini belirten Eren, “CHP İktidarında ilk görevimiz, işsizlik, yoksulluk ve yolsuzluklarla mücadele etmek olacak. Halkımız işsizliğe de, yoksulluğa da, yolsuzluklara da layık değildir. AKP hükümetinden de mutlaka hesabını soracağız” dedi.
“AKP, HALKI YOKSULLUĞA MAHKUM ETTİ”
AKP Hükümetinin yanlış ve yandaş ekonomik politikaları sonucu halkın yoksulluğa ve işsizliğe mahkum edildiğini ifade eden İlçe Başkanı Zeki Eren, iktidarın bu duruma seyirci kaldığını, halkın kendi kaderiyle baş başa bırakıldığını söyledi.
CHP Çukurova İlçe Başkanı Zeki Eren,  AKP hükümetinin yanlış uygulamaları sonucu Türkiye ve Adana ekonomisinde büyük tahribata yol açtığını vurguladı Eren, “Kapanan fabrikaların yerine yeni iş sahalarının açılmaması sonucu Türkiye’de ve Adana’da işsizlik rekor kırmış, yoksulluk çığ gibi büyümüştür” görüşünü dile getirdi.