Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Av.Güven Özdemir, görevi Alaattin Solmaz’dan düzenlenen törenle teslim aldı. Solmaz’a bugüne dek verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edip, plaket takdim eden Av. Özdemir, 2019 seçimlerinde yerelde ve genelde CHP’yi iktidara taşımak için canla başla çalışacaklarını belirterek, birlik beraberlik mesajları verdi.

DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

CHP Adana İl Başkanlığı Ahmet Albay Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen devir teslim töreni, İl Başkanı Ayhan Barut, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz, il yöneticileri, ilçe gençlik kolları başkanları ve partililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

BARUT’TAN SOLMAZ’TA TEŞEKKÜR, ÖZDEMİR’E BAŞARI DİLEĞİ

İl Başkanı Ayhan Barut, görev süresi sona eren Alaattin Solmaz başkanlığında gençlik kollarıyla birlikte iki yıllık sürede başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Özellikle 16 Nisan referandumunda Adana’da yüzde 58.2 oranında ‘hayır’ çıkmasında gençlik kollarımızın çok önemli katkısı var. Bu bağlamda değerli kardeşimiz Alaattin Solmaz’a ve yönetimine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor, görevi devralan bir diğer değerli kardeşimiz Güven Özdemir’e de görevinde başarılar diliyorum. Önümüzde ülkemizin ve kentimizin geleceği açısından kritik bir süreç var. 2019 seçimlerinde önce yerelde sonra da genelde CHP’yi iktidara taşıma sorumluluğumuz var. Bu süreci Güven Özdemir başkanlığındaki gençlik örgütümüzle birlikte yürüteceğiz ve inanıyorum ki bu süreçten el ele, kol kola verip tıpkı referandumda olduğu gibi başarıyla çıkacağız” dedi.

“CHP’NİN NEFERİ OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Görevini devreden Alaattin Solmaz, CHP’nin iktidarı için onurlu bir şekilde görev yaptıklarını dile getirdi. Solmaz, “Bu süre içinde partimizin iktidarı için, ülkemizin geleceği için özveriyle ve büyük emekler vererek çalıştık. Çalışma arkadaşlarımla birlikte bu görevi layıkıyla yaptığımıza inanıyor ve onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Adana İl Gençlik Kolları, Güven Özdemir başkanlığında mücadeleyi bıraktığımız yerden sürdürecek ve bu mücadeleye biz de elimizden gelen her desteği vereceğiz. Bayrağı devrediyoruz ancak mücadeleyi bırakmıyoruz. Bundan sonra süreçte de CHP’nin neferi olarak alanlarda çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ÖZDEMİR’DEN BİRLİK, BERABERLİK MESAJLARI

Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devralan Av. Güven Özdemir de Solmaz’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür edip, birlik beraberlik mesajları verdi. Gençlik kolları olarak ana kademe örgütleriyle birlikte CHP’yi iktidara taşıma hedefi doğrultusunda bütünlük içinde, aktif ve etkin olarak çalışacaklarını dile getiren Özdemir, “El ele, kol kola verip, hiç kimseyi ayrıştırmadan partimizi iktidara taşımak için canla başla çalışacağız ve mutlaka başaracağız” ifadelerini kullandı.

Özdemir, konuşmaların ardından Solmaz’a emeklerinden dolayı plaket takdim etti.