Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, Pozantı ve Aladağ'a da giderek ilçe ziyaretlerinin ilk turunu tamamladı. İlk tur ilçe gezilerinin ardından yeni bir planlama yapan CHP milletvekilleri, bundan sonra da kent merkezinin dışında Adana'nın 15 ilçesine yine giderek merkez, mahalle ve köylerde halkla buluşacak. 

ALADAĞ VE POZANTI'YA ÇIKARMA YAPTILAR

CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, TBMM'nin tatile girmesiyle birlikte başlattıkları gezilerini Aladağ ve Pozantı ile tamamladı. İlçe gezilerinin ilk turunu Aladağ ve Pozantı ile tamamlayan CHP'li milletvekilleri, gittikleri bölgede büyük bir ilgiyle karşılandı. İlk olarak Aladağ'da İlçe Başkanı Zeki Erkan, partililer ve halkla buluşan CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, daha sonra dağ yollarını kullanarak Pozantı'ya geçti. Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, partililer ve yurttaşlarla buluşan CHP'li milletvekilleri, birlik ve beraberlik içinde ilk seçimde CHP'nin büyük bir başarı kazanacağını vurguladı. 

İLK TUR TAMAM, İKİNCİSİ PLANLANDI

Ayrışmadan ve kimseyi ötekileştirmeden CHP'nin başarısı, Adana ve Türkiye'nin kazanması için çalıştıklarını belirten CHP Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, "CHP varsa umut vardır. Karamsarlığa inat halkın iktidarını kuracağız. İlk seçimde yokluk ve yoksulluğun mimarlarına sandıkta gereken cevabı halkımız verecek. Partililerimiz ve yurttaşlarımızla birlikte, umutsuzluğa kapılmadan ve birlik içinde, aydınlık ve çağdaş bir Türkiye'yi mutlaka yaratacağız" dedi. İlk tur ilçe gezilerinin ardından yeni bir planlama yaptıklarını anlatan CHP milletvekilleri, bundan sonra da kent merkezinin dışında Adana'nın 15 ilçesine yine giderek merkez, mahalle ve köylerde halkla buluşacaklarını bildirdi.