Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana il Örgütü’nün başlattığı danışma kurulu toplantılarının dördüncü turu Sarıçam ilçe Örgütü’yle devam etti.

Sarıçam İlçe Başkanlığı bahçesinde gerçekleştirilen, Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen danışma kurulu toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

SARIÇAM’IN REFERANDUM ANALİZİ

Toplantının açış konuşmasını yapan Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven,  referandum sürecini değerlendirdi. Sarıçam’da yoğun bir referandum dönemi geçirdiklerini aktaran Güven, ‘Hayır’ oylarının ilçe merkezinde yoğunlaştığını belirterek, ilçenin kırsal bölgelerine yönelik çalışmaları yoğunlaştıracaklarını kaydetti.
“DAHA ÇOK VE ÖZVERİLİ ÇALIŞACAĞIZ”
İlçede yüzde 44 oranındaki ‘hayır’ oylarını artırmak gerektiğini dile getiren Güven, “Daha çok ve özverili çalışarak, insanlarla birebir ilişkilerimizi geliştirerek önümüzdeki seçim döneminde Sarıçam’da çok farklı bir sonucun çıkmasını sağlayabileceğimizden hiç şüphemiz yok” dedi.

“ADANA’YI EN AZ ÜÇ KEZ TURLADIK”

Referandum öncesinde Adana’da gidilmedik, ulaşılmadık köy, mahalle bırakılmadığının altını çizen İl Başkanı Ayhan Barut, “Her yere en az üç defa gittik, bazı yerlerde dördüncü tur ziyaretler de gerçekleştirdik. Bu çalışmaların meyvesini de yüzde 58.2 oranında ‘hayır’ çıkararak aldık” diye konuştu.
“REFERANDUM PARTİ İÇİ BİRLİĞİ, BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLADI”
Referandumun parti içi birliği ve bütünlüğü sağladığının altını çizen Barut, tüm parti örgütlerinin ve partililerin ortak payda altında birleşip, çok özverili bir şekilde alanlarda aktif olarak çalışmasının önemine değindi.

“BAŞARININ YOLU İSTEYİP, ÇOK ÇALIŞMAKTAN GEÇİYOR”

Barut, “Önümüzdeki dönemde de aynı ruhla çalışarak, alanları hiç boş bırakmadan, referandum sürecinde kurduğumuz ilişkileri sürdürüp geliştirerek, insanlara dokunarak, onları dinleyip sorunlarına çözüm üretmeye çalışarak, onlarla paylaşarak başarıya ulaşacağımızdan eminim. Referandum süreci bize kişisel kaygıları bir kenara bırakıp, isteyip, çalışmamız durumunda başarının kaçınılmaz olduğunu gösterdi. Bu ruhu koruyup, ülkemizin, memleketimizin, kentimizin ve çocuklarımızın geleceği için, 2019’da gerçekleştirilecek yerel ve genel seçimlerle, cumhurbaşkanlığı seçimine şimdiden çalışmaya başlamamız gerek. İnanıyoruz, çalışacağız ve başaracağız” ifadelerini kullandı.