Sandık çevresi sorumlularına eğitim çalışması başlatan CHP Seyhan İlçe Başkanlığı Hafta sonu da eğitim çalışmalarına devan etti.  
Parti okulu eğitmen ve gözlemcileri Ömer Edemen Müzeyyen Şevkin, Nilgün Kala, Halime Ünlü, Zerrin Filazi, Dilek Dinçer, Elif Uzun, Ali Menteş Perihan Taşçılar, Fatma Düzdol, Seher Fatma Aydın tarafından yapılan eğitim çalışmalarına Mirzaçelebi,Yenidam, İstiklal,Hurmalı ve Kurtuluş mahalleleri sandık çevresi sorumluları katıldı.

Eğitim çalışmalarının tüm mahalle birimlerini kapsadığını belirten CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu eğitim almayan sandık çevresi sorumluları kalmayacak dedi.  Cumhuriyetin ve CHP’nin kalesi olan Seyhan’da seçim çalışmalarına şimdiden başladıklarını ifade eden CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, ‘’CHP’nin yerel seçimlerde Seyhan’da yine birinci parti çıkacağını belirterek, hedef Büyükşehir Belediyesi’’dedi.   Türkiye’nin aydınlık geleceği için mücadelelerine hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Başkan Kolcu, “Atatürk İlke ve Devrimlerinin ışığında; demokrasinin ve cumhuriyetin yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğiz. Seyhan için, Adana için, gelecek için, yarınlarımız için; köylüsü kentlisi, yaşlısı genci, işcisi, emeklisi için kısacası ‘Herkes için CHP’ diyoruz” dedi.  Verilen eğitimlerde Sandık Çevresi Sorumlularının oy kullandıkları sandıktaki haneleri ziyaret ederek onlarla iletişime geçmesi hedefleniyor.