Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Melike Aydoğan, gençliğin önemini vurguladı.
CHP Adana Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi görevini başarıyla yürüten 28 yaşındaki genç belediye meclis üyesi aday adayı Melike Aydoğan, Seyhan Belediyesi bünyesinde gençlik projelerinde görev almak için aday adayı olduğunu söyledi.
Türkiye’de gençlerle ilgili tüm düzenlemeleri dikkatle takip ettiğini kaydeden Aydoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençliğin ve kadınların önemini anlatmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. CHP’nin genç ve kadınlarla daha fazla ivme kazanacağına inandığını dile getiren Aydoğan, hem genç hem de kadın olmanın verdiği avantajlarla Seyhan Belediyesi bünyesinde CHP çatısı altında gençler ve kadınlarla ilgili çalışmalar yapmak istediğini kaydetti.
Tüm dünyanın genç nesillere ayrı bir önem verdiğini söyleyen Aydoğan, CHP Adana Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tüm ilçeleri gezerek vatandaşların sorunlarıyla birebir ilgilendiğine işaret etti.
Belediye meclis üyelerinin bulundukları bölgelerde belediye başkanlarının çalışmalarına katkı sunması gerektiğini dile getiren Aydoğan, “Meclis üyelerinin görev ve sorumluluklarının bilincindeyim. Belediye meclisleri kent yaşamının gelişiminde önemli bir rol oynar. Ben de Seyhan’ın gelişimine katkı koyabileceğime inandığım için aday adayı oldum. Seyhan’da doğan bir genç olarak kadın ve gençlerin yaşamının kolaylaşmasına katkı sunmak istiyorum” diye konuştu.