Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanlığı, 11. Eşgüdüm Toplantısı’nı Pozantı ilçesinde gerçekleştirdi
. CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’nın tüm Türkiye genelinde başlattığı ‘7 Ayda İlçeler’ çalışması kapsamında Adana’nın 10 ilçesinde toplanan CHP’li kadınlar bu kez Pozantı’da bir araya geldi. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç’ın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı’na ilişkin duyurunun da yapıldığı toplantıda CHP il ve ilçe kadın kolları çatısı altında sosyal yardımlaşma komisyonu kurulması kararlaştırıldı. 

Eşgüdüm toplantısında bir konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av. Rukiye Çinkılıç, eşgüdüm toplantılarının önemine dikkati çekti. Toplantıların yerel seçimlerde kadınların izleyeceği yol haritasını belirlemeye dönük olduğunu belirten Av. Çinkılıç, “Eşgüdümler sayesinde tüm ilçelerde parti çalışmalarına daha çok önem verildiğini ve kadınların başarıya odaklandığını görüyoruz. Bu gelişmeler de bizi oldukça mutlu ediyor. Adana’da partimizin bayrağını en yükseğe taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.
Eşgüdüm toplantılarında il ve ilçelerin faaliyet raporları üzerinde görüş alışverişi yapıldığını vurgulayan Av. Çinkılıç, böylelikle eksikliklerin de giderilmeye çalışıldığını ifade etti.
SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
CHP Pozantı İlçe Başkanı Ersin Kozan’a sürpriz doğum günü pastası da kesen CHP’li kadınlar yerel seçimlerde CHP’nin başarısı için ter dökeceklerini vurguladılar. Pozantı İlçe Kadın Kolları’nın evsahipliğinde yapılan eşgüdüm toplantısına CHP İl Kadın kolları yönetimi ile birlikte Aladağ, Ceyhan, Çukurova, Feke, İmamoğlu, Karaisalı, Karataş, Kozan, Saimbeyli, Sarıçam, Seyhan, Tufanbeyli, Yumurtalık ve Yüreğir Kadın Kolları Başkanları katıldı. Toplantının son bölümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı, 1 Eylül Dünya Barış Günü ve 2 Eylül Tekke ve Zaviyelerin Kapatılması’nı içeren konuşmalar gerçekleştirildi.