Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Kadın Kolları’nın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 2. Geleneksel Cumhuriyet Şenliği hazırlıklarına başladığı bildirildi.
CHP Adana İl Kadın Kolu Sekreteri Funda Arıoğlu, yönetim kurulu toplantısı çıkışında yaptığı açıklamada, geçen yıl ilkini gerçekleştirdikleri Cumhuriyet Şenliği’nin ikincisine daha yoğun ve deneyimli olarak hazırlandıklarını söyledi.
Funda Arıoğlu, şenliğin 27 Ekim 2010 Çarşamba günü başlayıp 30 Ekim 2010 Cumartesi günü akşam sona ereceğini belirterek, şunları söyledi:
“4 gün sürecek Cumhuriyet Şenliği kapsamında gerçekleştireceğimiz kermesimizi Atatürk Parkı içindeki Adana Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Sanat Galerisi önünde halkımızın ziyaretine açacağız. Şenliğe merkez ilçe kadın kollarımızın tamamı katılıp katkıda bulunacak. İlçe Kadın Kollarımız da hazırlık çalışmalarına başladı. Ortak gerçekleştireceğimiz şenliğimizin başarılı geçeceğine ve halkımızın ilgisini çekeceğine inanıyoruz.
Kermeste kadın arkadaşlarımızın el emekleri ve yiyecek içecek ürünleri halkımıza sunulacak. Bütün Adanalıları, özellikle de cumhuriyet ve demokrasi savunucularını şenliğimize bekliyoruz.”