CHP Adana İl Kadın Kolu Başkanı Göksu Günay, her ilçe kadın kolunun kendi bünyesinde hazırlık yaptığını, şölende hepsinin bir araya geleceğini belirterek, “Biz de, arkadaşlarımızla kendi odamızda hazırlıkları sürdürüyoruz” dedi.
Ağırlıklı olarak örgü işi yaptığı gözlenen CHP Adana İl Kadın Kolu yönetimindeki kadınların kendi temin ettikleri iplerle çeşitli giysi ve örgü işini bizzat kendilerinin yaptığı belirtildi. Başkan Göksu Günay, “Arkadaşlarımız malzemeyi de kendisi temin ediyor, işi de kendisi yapıyor. Geleneksel Cumhuriyet Şöleni kapsamındaki kermesimizde halka sunacağımız ürünler, fedakar arkadaşlarımın alın teri, göz nuru olacak. 27 Ekim’de bu el emeğimiz, göz nurumuzla kermesimizi açacağız. Bütün Adanalıları, Atatürk Parkı’ndaki 75. Yıl Sanat Galerisi önündeki kermesimize bekliyoruz. Bu aynı zamanda bir dayanışma örneği olacak. Dayanışmadan başarıyla çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
CHP’li kadınlar el işi hazırlıklarını yoğun şekilde sürürken CHP Adana İl Kadın Kolu Başkanı Göksu Günay ile İl Kadın Kolu Sekreteri Funda Arıoğlu da, Geleneksel Cumhuriyet Şöleni’nin planlanması ve davetlilerin belirlenmesiyle meşguldü.