AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, Mart 2014 yerel seçimlerinin partisi, Ülkesi, Adana ve Çukurova için dönüm noktası niteliği taşıdığını vurgulayarak, durmadan yılmadan çalışmak gerektiğini söyledi.

İlçe binasında 29 köy ve mahalle başkanlarıyla buluşan Başkan Çırak, AK Partinin seçim çalışmalarında izleyeceği yol ile ilgili bilgi verirken çeşitli uyarılarda bulundu.

Seçim öncesi vatandaşı ziyaret etmenin ve seslerine kulak vermenin önemine değinen  Çırak, “Bu noktada  siz mahalle temsilcilerimize büyük görevler düşüyor. Sokak sokak, ev ev dolaşmalıyız. Küçük ya da büyük, önemli ya da önemsiz demeden  seçmenlerimize değer vermeliyiz” dedi.  

Ana Kademe, Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Akar ve Mahalle Başkanlarının da katıldığı toplantıda seçim çalışmalarına bütün kadrolarıyla hazır olduklarını belirten Çırak, “2014 Yerel seçimler bizler için bir dönüm noktası. İl ve ilçemizde hedefe ulaştığımız takdirde Adana Ak belediyecilikde hak ettiği yerde olacaktır. Bunun için

Türkiye’nin parlak geleceği için tüm gayretimizle çalışarak seçimden zaferle çıkmalıyız” şeklinde konuştu.  

Yaklaşık 2,5 saat süren toplantı, mahalle başkanlarının çalışmalarda yaşadıkları sorunları dile getirmesiyle son buldu.