Başkan Çırak, yönetim kurulu üyeleri Yusuf Cenk Dağsuyu, Çetin Batu ve Onur Şanıvar’ın Edis Premier Hotel de  teşkilat mensuplarına verdikleri iftar yemeğinde konuştu

Çırak, AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, ''Siyasetin tek limanı ahlaktır. Yalan, iftira ve hakaret  siyasetin bir unsuru olamaz'' sözünü hatırlattı ve kimseleri karalamadan, iftira atmadan yollarına devam edeceklerini vurguladı.

Çırak,yerel seçimlere az kaldığını bu seçimlerde belediyeyi kazanmak ve hizmet etmek için de çok çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Ramazan Çırak, AK Parti iktidarının son 10 yılda inanılmaz işler başardığını belirtirken, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

“Biz büyük bir aileyiz. Artık Dünya, Türkiyeyi konuşuyor. Buda bize gurur veriyor. Vatandaşlarımızı sık ziyaret ederek yaptığımız icraatları anlatmalıyız onların sorunlarını sabırla dinlemeliyiz. Vatandaşımıza seçimden seçime değil her zaman yanlarında olduğumuzu göstermeliyiz. Bizler AK kadrolar hizmet anlayışıyla yola çıktık. 80 milyonun huzurunu, mutluluğunu, kardeşliğini rotamız olarak belirledik. Milletimizle kader birliği yaptık, devletle milletin kaynaşmasını, beraber olmasını sağlamak için varız. Var olmaya da devam edeceğiz."  

İftar sonrası topluca dua edildi, yemekte emeği geçenlere teşekkür edildi. Sıcak sohbetlerin yaşandığı programa, AK Parti İl Seçim Kurulu Başkanı Av. Murat Benlice, Çukurova ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve Gençlik kolları Başkanlığı yöneticileri ile mahalle başkanları iştirak etti.