Türkiye’nin 56 ilinden büyük, 96 mahallesi, bin 500 civarında sokağı, 900 bin nüfusu ve 600 bin seçmeni olan Seyhan’da ev ev çalışma yaptıklarını belirten CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, yerel seçimler ve sandık güvenliği için iddialı konuştu. ‘Seyhan’ın kılcal damarlarına kadar girdik’ diye konuşan Dardağan, “Göreve geldiğim günden bu yana gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Yaptığımız sokak örgütlenmesi modeliyle 2 bine yakın arkadaşımızı bir araya getirdik. Seyhanımızın sokak sokak, hatta konut bazında demografik yapısını haritaladık. Tanık olmayanların inanamayacağı bilgileri derleyip, toparlayıp kayıt altına aldık ve bunun üzerine çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Tüm arkadaşlarımız sahada ve belli bir plan dahilinde çalışıyoruz” diye konuştu.

Seyhan’ın 96 mahallesinde, 157 okul - okul sorumlusu, bin 631 sandık görevlisi ve 2 bine yakın gönüllüyle seçimlere hazır olduklarının altını çizen Dardağan “Belirlediğimiz ve görevleri yönünde eğitimlerini tamamladığımız okul sorumluları ile sandık görevlilerimizin isimlerini İlçe Seçim Kurulu’na bildirdik. Yerel seçimlerle ilgili görevlendirme ve resmi prosedürlerimizi tamamladık. Öbek çalışması, yani sokak örgütlenme modelinin gereği bir araya geldiğimiz 2 bine yakın gönüllü arkadaşımız da var. Seçim günü, yardımcı kuvvet ve sandık güvenliği ile ilgili olarak sahada olacağız. Seçim zaten bizim, ıslak imzalı tutanaklarımızı alıp zaferimizi ilan edeceğiz” ifadelerini kullandı.

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Akay’la da uyumlu ve programlı bir çalışma yürüttüklerinin altını çizen Dardağan, “Zeydan Karalar’la sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemiştik. Akif Akay Ağabeyimiz bu çalışmaları hem devam ettirecek hem de sosyal belediyecilik anlayışının daha geniş kitlelerle buluşmasını sağlayacaktır. Bizler de bu anlamda elimizden gelen desteği vereceğiz. Seyhan’da bugüne kadar ki en yüksek oyu almayı hedefliyoruz ve alacağız” dedi.