CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, CHP Çukurova İlçe Yönetim Kurulu toplantısına konuk oldu. Çukurova’nın, gerek partileri gerekse Adana açısından “yüzakı” olduğunu söyleyen Milletvekili Develi, “Işık saçan çalışmalarınız, projeleriniz bizlere de örnek oluyor. Her zaman yanınızdayım” dedi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer, yönetim kurulu toplantısında önemli bir konuk ağırlamaktn mutluluk duyduklarını belirtirken, CHP Milletvekili Turgay Develi’yi her zaman yanlarında gördüklerini kaydetti. Biçer, “Sayın Milletvekilimiz, bizlerin zor zamanlarında, haketmediğimiz durumlarda da yanımızda oldu, destekçimiz oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

ÖNEMLİ BİR SINAVDAN GEÇTİK

20 Eylül’de, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdikleri ‘Barış Mitingi’nin amacına ulaştığını kaydeden Haşmet Biçer, böyle önemli bir sınavdan başarıyla çıktıklarını söyledi. Biçer, “Bu başarıda herkesin emeği, katkısı var. Ama ben ilçem adına daha da gururluyum. Bu açıdan hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Adana Milletvekili Turgay Develi de yaptığı konuşmada, partililerinin arasında olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. Develi, Barış Mitingi’ni değerlendirirken, yol haritalarını da belirlemiş olduklarını vurguladı.

ÇUKUROVA YÜZAKIMIZ

CHP Çukurova İlçe Örgütü’nün çalışmalarında farklı bir yol izlediğini dile getiren Milletvekili Develi, “Işık saçacak projelerinizin, çalışmalarınızın bundan sonra da yanında olacağım. Çukurova bizim yüzakımız. Aranızda olmaktan mutluyum. Sizlerden öğreneceğim çok şey var” dedi.

Kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, ‘neden aday adayı’ olduğunun gerekçelerini de açıkladı.

ÖNSEÇİME DE KAMUOYU ARAŞTIRMALARINA DA VARIM

Develi, şöyle konuştu:

“Ben en baştan itibaren önseçim istedim. Ama hiçbir zaman önseçim olursa aday olurum, demedim. Önseçime de kamuoyu araştırmalarına da varım. Ancak, şunu da söylemeliyim. Bugün bir ilçe örgütünün üye sayısı daha düne kadar 3 bin iken, bugün 13-15 bine çıkmışsa, burada nasıl sağlıklı bir önseçim yaplabilir. Ben, şunu iddia etmiyorum, kesinlikle söylüyorum. Önseçimde, kamuoyu araştırmalarında da bir baska aday adayı arkadışımız benden önde çıkarsa, ben her zaman onun yanındayım. Ama önseçimden de kamuoyu araştırmalarından da kendimin çıkacağından eminim.

Bu durumda sizlere soruyorum: CHP, Adana’da seçim kazanmak istemiyor mu? Seçimi benle kazanacaksak, neden aday olmayayım!

Adana artık Bütünşehir oldu. Toplam seçmen sayısı 1 milyon 650 bin. Bunun 480 bini ilçelerde. Bu partiye oy vermeyen 950 bin seçmen var. Biz bu insanlardan oy almayacaksak neden siyaset yapıyoruz. Tekrar söylüyorum, önseçimde de kamuoyu araştırmalarında benden önde çıkan arkadaşımız olursa, hep birlikte çalışacağız. Ama ben Turgay Develi olarak, diğer partilere fark atarak, seçimi kazanacağımıza eminim. En az 500 bin oy hedefliyorum”