Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana caddelerinde, sokaklarında sevgi gösterileriyle karşılanıyor.
HAMUR AÇTI, EKMEK PİŞİRDİ
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Dr. Şevkin, bu kapsamda Seyhan ilçe örgütüyle birlikte Kocavezir Mahallesi, Obalar ve Özler Caddesi’nde girmedik dükkan, sıkmadık el bırakmadı. Fırından markete, berberden kuaföre, tamirciden nakliyeciye, giyim mağazalarından beyaz eşya bayiine, çocuğundan gencine, kadınından yaşlısına herkesi her kesimi ziyaret etti. Fırında hamur açan, ekmek pişiren Dr. Şevkin, 24 Haziran’ın Türkiye’nin aydınlık geleceği adına önemine vurgu yaptı.


“DERİN EKONOMİK SORUN VAR”
Doğup büyüdüğü caddelerde onlarca tanıdığıyla, akrabasıyla karşılaşan Dr. Şevkin, esnafın haksız rekabetten bıkmasına, pahalılık nedeniyle alım gücü zayıflayan vatandaşın alışveriş yapmaktan uzak durmasına şahit oldu. Adana ekonomisinin kalbinin attığı mahalle ve caddelerde derin bir ekonomik sorun yaşandığını ancak hükümetin 16 yıldan bu yana Adana’ya kulak tıkadığını belirten Dr. Şevkin, caddelerde, kahvehanelerde, oyun alanlarını dolduran işsiz gençlerin gelecek adına yeni bir umut beslemek istediklerini dile getirdi.
“MİLLET İÇİN GELİYORUZ”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin yanı sıra CHP’nin tüm kadrolarının Türkiye’nin geleceğini ve çıkarını düşünerek hareket ettiğini ifade eden Dr. Şevkin, “Çalışacağız, daha çok çalışacağız. Millet için çalışacağız. Artık tamam diyoruz. Ülkemiz için, gençlerimiz için, çocuklarımız, kadınlarımız için, millet için geliyoruz” diye konuştu.
Dr. Müzeyyen Şevkin, partisine ve kendisine yakın ilgisini esirgemeyen tüm hemşehrilerine teşekkür etti.