Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Müzeyyen Şevkin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) kaydını yaptırdı. Dr. Şevkin’in kayıt heyecanına eşi Nusret, oğulları Okan ve Ozan Şevkin ile kardeşi Bilgin Aynalı da ortak oldu. Dr. Şevkin’in milletvekilliği rozetini takan aile bireyleri  mutluluk, heyecan ve onuru Dr. Şevkin’le birlikte yaşadı. Rozetini taktıktan sonra duygularını dile getiren CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, hak, hukuk ve adalet mücadelesinden asla sapmayacağını, odak noktasında millete hizmetin olacağını vurguladı.


“GÜVENE LAYIK OLACAĞIZ”
Kendisine 27. Dönem milletvekilliği görevi veren başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere parti yönetimine, CHP Adana örgütlerine, partililerine ve Adanalı hemşehrilerine teşekkür eden Dr. Şevkin, “CHP ve TBMM çatısı altında Türkiye’nin ve Adana’nın çıkarlarını esas alarak hareket edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Milletimizin bize verdiği güvene layık olacağız” dedi.
“MAKAM HALKIMIZINDIR”
Türkiye’nin içinde bulunduğu zor koşullardan çıkabilmesi adına fikirlerini ve öngörülerini yansıtmaktan geri durmayacağını ifade eden Dr. Şevkin, “Milletvekilliği makamının onurunun halkımıza ait olduğunun bilinciyle hareket edeceğim” diye konuştu.