Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Av. Emrah Kozay, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana programının başarılı geçmesinde emeği geçen ve Kılıçdaroğlu’nun programına ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Kozay, “Sayın Genel Başkanımızın oldukça verimli ve başarı geçen programından çok memnun ayrıldı. Gösterilen ilgi halkımızın artık TAMAM dediğinin göstergesiydi. 24 Haziran’da CHP’yi iktidara, Sayın Muharrem İnce’yi Çankaya’ya taşıyacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Adana İl Örgütü’nün organize ettiği bir dizi etkinliğe katılmak üzere Adana’ya geldi. Şakirpaşa Havalimanı’nda İl Başkanı Av.Emrah Kozay, ilçe başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adayları tarafından karşılandı.

İLK OLARAK STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

İlk olarak Seyhan Oteli Balo Salonu’nda sivil toplum ve demokratik kitle örgütleri ile emek ve meslek örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, burada önemli mesajlar verdi. Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında ve CHP iktidarında Türkiye’nin nasıl huzura ve refaha kavuşturulacağını anlatan Kılıçdaroğlu, katılımcıların taleplerini ve sorunlarını da dinleyip, bu sorunları CHP’nin nasıl çözeceğini aktardı.

KALPAK GİYDİ, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE HALK KART DAĞITTI

Daha sonra Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Merkezi’ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu’nun yakasına Genel Bakan İrfan Söker derneğin rozetini takıp, Kuvayı Milliye’nin simgesi olan kalpak giydirdi. İş dünyası temsilcileriyle kapalı bir toplantıda bir araya gelen Kılıçdaroğlu, Seyhan Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi yurttaşlara yönelik hayata geçirdiği halkçı proje olan Halk Kart dağıtım törenine katıldı.

YAVUZLAR MAHALLESİ’NDEKİ İFTARDA İZDİHAM YAŞANDI

Tören sonrasında Seyhan Belediyesi’ni de ziyaret eden Kılıçdaroğlu son olarak Seyhan ve Çukurova belediyelerinin Yavuzlar Mahallesi semt pazarında birlikte düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Halkın yoğun ilgisi nedeniyle izdihamın yaşandığı iftarın ardından Kılıçdaroğlu, Adana’dan ayrıldı.

KOZAY’DAN TEŞEKKÜR

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana’dan çok memnun ayrıldığını kaydeden Adana İl Başkanı Av.Emrah Kozay, başarılı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Kılıçdaroğlu’nun programına ilgi gösteren konuklara ve Adanalılara da ayrıca teşekkür eden Av.Kozay, “Sayın Genel Başkanımıza gösterilen ilgi halkımızın artık TAMAM dediğinin ve CHP’nin iktidar mücadelesinde başarıya ulaşacağının açık göstergesiydi. Halkımızdan aldığımız güçle, yüreğimizde taşıdığımız inançla, 24 Haziran’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara, Sayın Muharrem İnce’yi de Çankaya’ya taşıyacağız” dedi.