Her ikisi de Plan ve Bütçe komisyonu üyesi olan Milletvekilleri Erdinç ve Çelebi Adana’da bazı temaslarda bulunup Ağrılı vatandaşlarla bir araya geldiler.

Adana’da bir dizi ziyaretlerde bulunup, hemşehrileriyle bir araya gelen Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’yi bir an olsun yalnız bırakmayan Erdinç, “Bu uygulama sadece Adana ili ile sınırlı değil. Diğer şehirlerimizde yaşayan Doğu’lu vatandaşlarımız da kapsam dâhilinde ziyaret edilecek ve kendi şehirlerinden seçilen Milletvekilleri ile buluşup tanışma imkânına kavuşacaklar” dedi.

Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’de, “Vatandaşlarımız bu vesileyle buluştukları Milletvekillerine gerek yaşadıkları şehirle ilgili gerekse de gidiş geliş yaptıkları memleketleriyle alakalı sorunlarını ve beklentilerini iletebileceklerdir ” ifadesini kullandı.

 

İlk olarak Adana Ağrılılar Kültür, Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halis Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Milletvekillerine Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, İl Genel Meclisi üyesi Harun Cavlak ve Yüreğir Belediye Meclis üyesi Yaşar Turan da eşlik ettiler.

Ceyhan’da yaşayan Ağrılı hemşehrileriyle de buluşan Milletvekili Çelebi, Adana ve Ceyhan’da yaptığı konuşmada, “Teşkilat olarak başlattığımız uygulama kapsamında sizlerle bir arada olmak bana mutluluk verdi. Adana için bu organizasyonu yapan Milletvekilimiz Mehmet Şükrü Erdinç’e teşekkür ediyorum. Hükümet olarak ürettiğimiz hizmetler herkesin malumudur. Devrim niteliğinde yapılan hizmetler kapsamında Ağrı’ya da çok güzel yatırımlar yapıldı. Bu yatırımların daha fazlasının Adana için yapıldığına da şahitlik etmiş oldum. Önümüzde yaklaşan ‘Yerel Seçimler’ var. Hem Adana’da hem de Ceyhan’da Belediye Başkanlığını kazanarak yatırımların hız kazanmasını sağlamanız sizin elinizde. Bildiğiniz gibi bazen sırf muhalefet üretmek adına, ellerinde malzeme olması için yatırımların geciktirilmesi söz konusu olmaktadır. Yaşadığınız şehrin ve bölgenin bir an önce kalkınması, alacağı yatırımla paraleldir. Sizlere düşen görev ülkede iktidar olan AK Parti’yi yerelde de iktidara taşımaktır. Beklentimiz ve talebimiz ‘Yerel Seçimler’ de tüm belediyelere AK Parti bayrağını dikmenizdir” dedi.

Dernek üyesi olan Ağrılılar buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirip Milletvekillerine teşekkür ettiler.

Lokum FM ve Koza TV’de canlı yayına katılan Milletvekilleri Erdinç ve Çelebi, daha sonraki programlarında; Yüreğir İlçe Gençlik Kollarını ziyaret edip, Seyhan İlçe Teşkilatının organize ettiği mahalle toplantılarına eşlik ederek vatandaşlarla buluştular.

Seyhan İlçe Programında; İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Faruk Aytek, İlçe Başkanı Kasım Pamuk ile Seyhan İlçe Seçim İşleri Başkanı Mustafa Aydın da eşlik etti.

Milletvekilleri Erdinç ve Çelebi, Adana’nın Seyhan ilçesinde taziye ziyaretlerinde bulunup ailelerin acılarını paylaştılar.