Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir İlçe Başkan adayı Avukat Volkan Hüseyin Ertem ilçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını duyurdu. Ertem, vizyon ve uzlaşı vurgusu yaptı. Şahlar Müzikhol’de gerçekleşecek olan olağan kongreye katılım çağrısı yapan Avukat Volkan Hüseyin Ertem, “Gelin hep beraber kongremizi demokrasi şölenine çevirelim” diye konuştu.  Ertem bu demokratik yarışta her koşulda kazananın CHP ve Yüreğir olacağını kaydetti.

KURUCU FELSEFE, GENÇ VİZYON

“Gençliğine, eğitimine ve geleceğine sahip çık Yüreğir” sloganıyla uzun süredir çalışmalarını yürüttüğünü ifade eden Ertem, “Yüreğir’de beylik sultasını, kutuplaşmayı kırmak için yola çıktık. Partimizi ilçe halkımıza ve özellikle genç nesillere açmak, yeniden birinci parti olmak için partililerimizin ve halkımızın desteğini bekliyorum. Biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Aksine Cumhuriyet Halk Partisi’nde gençlere, kadınlara ve herkese bir yer açmak için adayız” diye konuştu.


EŞBERK’İ MEZARI BAŞINDA ANDI

Basın toplantısının ardından tebrikleri kabul eden başkan adayı Ertem, açıklamanın ardından Ali Hocalı Mezarlığı’na giderek CHP Yüreğir eski Belediye Başkanı Sabahattin Eşberk’i de mezarı başında andı. Erşberk’in bir yol gösterici olduğunu ifade eden Ertem, “Ekibimizde genç ve vizyonel arkadaşlarımız gibi siyaseten tecrübeli isimler de var. Ama tabii ki Sabahattin Eşberk ruhu bizim için ayrı bir manevi değer. Bu manevi değerin yol göstericiliğini de dikkate alacağız” dedi.