Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) genç Adana İl Başkanı Av.Emrah Kozay’ın gençlere yönelik çalışmaları gençlerden de büyük takdir gördü. CHP Adana İl ve ilçe gençlik kollarında önceki dönemlerde başkanlık ve yöneticilik yapan gençler, Av. Kozay’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 

GENÇLERİ ANLAYAN BAŞKAN

Av. Kozay’ın gençleri anlayan ve siyasete teşvik eden çalışmalarından etkilendiklerini dile getiren genç CHP’liler, bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Av.Kozay’ın yerel seçimlere yönelik çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden gençler, Av.Kozay’a tam destek verdiklerini belirterek, Adana İl Örgütü’nün emrinde olduklarını ifade ettiler.

“GENÇLERİ OLMAYANIN GELECEĞİ OLMAZ”

“Gençleri olmayanın geleceği olmaz” diyerek gençlerin önemine vurgu yapan İl Başkanı Av. Kozay, gençlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.

“GENÇLERİN VARLIĞI BİZE GÜÇ VERİYOR”

CHP’nin ve Türkiye’nin geleceğini bugünün gençlerinin şekillendireceğini kaydeden Av. Kozay, “Biz, gençlerimizle, kadınlarımızla varız. Sizlerle bir bütünüz. Siz olmazsanız geleceğimiz de olmaz.  Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eseri olan Cumhuriyet’i ve büyük ailemiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni hep birlikte sonsuza dek yaşatma sorumluluğuna sahibiz. Bu görevi birlikte layıkıyla yapacağız. Varlığınız bize güç veriyor. İyi ki varsınız. Hep olmalısınız” dedi.

GENÇLER ETKİLİ ALAN ÇALIŞMASINDA DAHA AKTİF ROL ALACAK

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili görüşlerin de paylaşıldığı ziyarette amacına ulaşan, kitlesel tercihlere yönelik alan çalışmalarında gençlere daha aktif rol alması gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı.