Göçhan, Milletvekili Adayı Doç. Dr. Gülcan Abalı ile birlikte Adana Tabip Odası (ATO) Başkanlığı’nı ziyaret ederek,  Prof. Dr. Neslihan Önenli  Mungan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.  Göçhan,  Ankara’da Barış Mitingi öncesi gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında hayatlarını kaybeden  95  ‘’Barış Şehidi’’nin acısının halen yüreklerde olduğunu söyledi.

Konuşmasına terör saldırısını lanetleyerek başlayan Göçhan,  AKP iktidarında insanların sindirildiğini özgürce  kendilerini  ifade edemediklerini bildirdi. Göçhan, ‘’AKP’nin 13 yıllık iktidarında her alanda olumsuzluklar yaşanıyor. CHP olarak ‘Önce İnsan Önce Türkiye’ diyoruz.  Ülkedeki sorunların çözümü CHP iktidarında. Vatandaşlardan 1 Kasım’da sandığa giderek oylarını CHP’de birleştirmelerini istiyoruz’’ dedi.
Milletvekili Adayı Abalı da,  ‘’Terör ve ölümlerle yatar kalkar olduk. Artık bu karanlık güçlere izin vermemeliyiz. Biz hep biriz. Birlik ve beraberliğimizi mutlaka korumalıyız’’ diye konuştu.
Oda Başkanı Mungan ise, AKP’nin Sağlıkta Dönüşüm Politikası’nın içerisinin boş çıktığını ve parası olmayan vatandaşların sağlık hizmeti alamadıklarını vurguladı.  Mungan, Milletvekili Adaylarına seçilmeleri halinde TBMM’de aile planlaması ve eğitime önem vermelerini istedi.
Mungan’ın bu sözlerinin ardından Göçhan,  ‘’CHP’ye destek verin tüm bu sorunları çözelim’’ dedi.