CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer, il yönetim kurulu üyeleri Sait Doğan,,Mustafa Kımıl,Metin Sayılıkan ve İl kadın kolları başkanı Rukiye Alpay Çinkılıç ile  Karataş, Yumurtalık, Ceyhan, Aladağ,Karaisalı ve Pozantı ilçelerine adeta çıkartma yapan Gök ve Bulut Adana'nın sorunlarını yerinde tespit ettiklerini söyleyerek  ''Edindiğimiz izlenimler hiç de iç açıcı değil, bir dönemin tarım ve sanayi kenti şimdi sorunlar yumağı bir kent haline getirilmiş ''dediler.

Karataş ziyaretinde partililerle bir araya gelen Gök ve Bulut; Karataş'ın Turizme açılması ile ilçede ki işsizliğin son bulacağını belirterek'' Karataş'ta güçlü bir belediye bunu başarabilir, bu güçlü belediye CHP ile oluşacaktır, burada görüyoruz ki 2014 yerel seçiminde Karataş belediyesi CHP'nin olacaktır. Karataş halkına şimdiden hayırlı olsun diyoruz''dediler.

İlçe gezilerinden sonra CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte durum değerlendirmesi yapan levent Gök ile Bulut''Ceyhan'da Tigem ve hazine arazilerinde tarım işleri yapan yurttaşların 2 B yasasından yararlanmadıklarını gördük. Bu durum haksızlıktır, adaletsizliktir. Ankara ya döndüğümüzde bu konuyu da Mecliste gündeme getireceğiz''dediler

Pozantı İlçesinin içinden D 400 karayolu geçmesine rağmen ilçenin gelişmemesi Pozantı’nın iyi yönetilmediğinin göstergesidir. Biz inanıyoruz ki Pozantı halkı bu kötü yöneticilerden önce yerel seçimde sonrasında genel seçimde hesabını soracaktır diyen Milletvekilleri Adana gezimizden bir hayli umutlu ayrılıyoruz, çünkü CHP Adana’da Belediyeleri alacak güce ulaşmıştır’’dediler.

Gök ve Bulut’un Pozantı ziyaretinde Çukurova Belediye başkanın Yıldıray Arıkan’da katıldı.