Milliyetçi Hareket Partisi Adana kanadında yaptığı yoğun seçim çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Milletvekili aday adayı Sinan Gül, Bengütürk Tv’de Hülya Diker’in hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin Seçimi programına canlı yayın konuğu oldu.

“ADANA’NIN HAYIRLI EVLADI”

7 Haziran seçimleri öncesinde MHP Adana’dan milletvekili aday adayı olarak yola çıkan ve “Adana’nın Hayırlı Evladı” sloganıyla seçim çalışmalarına start veren Sinan Gül, Adana bürokrasisinde yaklaşık çeyrek asırdır üst düzey bürokrat olarak görev yaptığını vurgulayarak, “Bereket içindeki bir kent konumundan şu anda sıkıntılarıyla boğuşan bir kent durumuna düşürüldük. Teşvik alamayan ve her alanda cezalandırılan bir Adana ile karşı karşıyayız. İşsizlikte maalesef ülke şampiyonuyuz. Kamu yatırımlarında 81 vilayetimiz içinde sondan ikinciyiz. Yerli yatırımcılarımız büyük bir oranda teşviklerden mağdur bırakılıyor. Civar illerle hava durumunda bile yarışan bir kent iken şu an Adana’nın düşmüş olduğu bu kötü durumdan büyük üzüntü duyuyoruz ve bu kaderi değiştirebilmek adına partimizin iktidarını olmazsa olmaz görüyoruz.” diye konuştu.

“ÜLKÜCÜ DURUŞTAN TAVİZ VERMEM”

Çocuk sayılacak yaşlardan bu yana Milliyetçi Hareketin her dönem içinde olduğunu ve yaşam felsefesi haline getirdiği ülkücü duruştan asla taviz vermediğini ve veremeyeceğinin de altını çizen Sinan Gül, “Sayın Genel Başkanımızın önümüzdeki sürece hangi misyonu yüklendiğinin farkında biri olarak ve  aydın bir Türk Milliyetçisi kimliğimle yanında yer almak istedim. Bilge Liderimizin Gavur Dağları’ndan vermiş olduğu yüksek sesli mesaja, Adana’dan yani Toroslar’dan bir yankı olarak ses verebilmeyi amaçladığım için adaylığımı açıkladım. Türkiyemizin aciliyetle MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu gözlemlediğim için adayım.” diye açıklamada bulundu.