Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23. Dönem Adana Milletvekili Hulusi Güvel, dünyanın en önemli bölgelerinden birinde yer alan Adana’ya sahip çıkılması çağrısında bulundu.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ne (ÇGC) nezaket ziyaretinde bulunan Hulusi Güvel, ÇGC Genel Sekreteri Ömer Üney, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Akılevi ve Aliye Gültekin’le görüş alışverişinde bulundu.
Milletvekilliği döneminde Adana’nın gelişimi ve daha yaşanabilir seviyeye ulaşması için partili-partisiz tüm milletvekillerine çağrı yaptığını anımsatan Güvel, “Bu çağrım maalesef karşılık bulmadı. Bu kent bizim. Adana’da yaşayan herkesi kentine, toprağına, gelecek nesillere sahip çıkmaya davet ediyorum. Milletvekilliği dönemimde tüm milletvekillerini Adana için aynı masa etrafında buluşturamadım. Önümüzdeki seçimlerin ardından yeni seçilecek Adana milletvekillerinin göreve başlar başlamaz bu yönde çalışma yapmasını ümit ediyorum” dedi.
Gazetecilerin baskı altına alınmadığı bir ülke temennisinde bulunan Güvel, “Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, geçmişten bugüne Adana için mücadele ediyor. Fırsat buldukça ÇGC’yi ziyaret etmeye çalışıyorum. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
ÇGC Yönetim Kurulu da nezaket ziyareti için Hulusi Güvel’e teşekkürlerini sundu.