MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ise Yücel’in, Yüreğir’in yetiştirdiği değerli bir siyasetçi olduğunu anımsatarak “Yüreğir 1999–2004 yılları arasında MHP’li belediyenindi, yeniden MHP’nin olması için sizlerin desteğini bekliyoruz. İnşallah Yücel Bayram’la Yüreğir’i ve Adana Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden alacağız” dedi.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise liseyi bitirdikten sonra dershaneye gittiği bir yıl boyunca Yüreğir Sinanpaşa’da kaldığını belirterek, “Halamın evi hala duruyor. Yaklaşık 25 yıl geçti Yüreğir hep aynı” dedi.

Başkan Sözlü Yüreğir’in sorunlarına da değinerek ‘’Bugün her fırsatta gittikleri, her yerde iktidar nimetlerinden bahsedenler gelip Yüreğir’in halini görmelidirler. Adana’nın merkezinde bulunan Yüreğir, maalesef Adana’ya yabancı hale gelmiş, başta imar olmak üzere sorunların odağı olmuştur. Biz iktidarın muhalefetine rağmen 15 yıldır Ceyhan’ımızı geliştirmek, güzelleştirmek için çalıştık. Park, yol, temizlik gibi belediyeciliğin temel görevlerinin ötesinde çağdaş şehirciliğin gereği olarak sanayicinin önünü açıp üretken belediyecilik ortaya koyduk. Bugün Türkiye’nin en büyük tekstil sanayisi Ceyhan’da oluşmuştur ve artık Ceyhanlı gençlerimiz iş seçer hale gelmiştir. Bugün Ceyhan Adana’nın imar karmaşası olmayan tek ilçesidir. İmar uygulamalarını şehrin ruhuna, dokusuna uygun ve kamu yararı gözeterek yaptık. Yaptığımız hiçbir hizmeti yarın ki seçimleri düşünerek değil, halkın menfaatlerini gözeterek yaptık. Şevkle, azimle ve inançla çalışma gayretimizi Yüreğir’den de seçeceğiniz bir kardeşimiz ile bir araya getirerek hem Yüreğir’i hem Adana’yı birlikte yöneteceğiz. Sizin teveccühünüz Allah’ın da nasibi ile 30 Mart’tan sonra belediyecilik nasıl yapılır, Adana nasıl çağ atlar alayına göstereceğiz’’ diye konuştu.