Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Selahattin Dolğun ve bağlı Sendika Başkanları tarafından sıcak bir şekilde karşılanan İbrahim Sezer, burada yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi: 
“19 yıldır sendikal hareketin içindeyim, bunun 17 yılı yöneticilikle geçti. Siz değerli arkadaşlarımla eğitimcilerin sıkıntılarını çözümü konusunda omuz, omuza vererek, birlik ve beraberlik içinde çalıştık. İyi neticelerde aldık. Sizlerin içinden çıkan biri olarak eğitimcilerin, sendikal hareketin sorunlarını ve çözümü konusunda TBMM’nde sizlerin sesi olmak için gönülden bağlı olduğum, kutlu davasına inandığım MHP’den Adana Milletvekili aday adayı oldum. İnanıyorum ki partimin yetkili organlarının beni aday göstermesi ve halkımızın teveccühleri ile seçilmem halinde canla başla sorunların çözümü konusunda çalışacağım.”
Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen MHP Adana Milletvekili aday adayı İbrahim Sezer, 13 yıllık AKP iktidarının sözde çözüm süreci adı altında yaptığı kirli politikaların ülkeyi kan gölüne çevirdiğini belirterek “ 400 milletvekili verilseydi, bunlar yaşanmazdı’ diyen bir zihniyetle karşı karşıyayız. Son iki ay içinde 141 vatan evladı şehit oldu. 141 eve ateş düştü, 141 ana-baba evlatsız, nice çocuk öksüz kaldı. Bunun hesabını kim verecek. Bunun hesabını inşallah 1 Kasım’da yapılacak erken seçimde halkımızın oylarıyla tek başına iktidara gelecek partim MHP,  sorumlularından hesabını soracak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. 
Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Selahattin Dolğun ise, MHP Adana Milletvekili aday adayı İbrahim Sezer’in ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Dolgun, seçim çalışmalarında başarılar dilerken, her zaman destek olacaklarını da sözlerine ekledi.