Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam ilçe Başkan a.Adayı Ercan İnce, seçim bölgesinde adeta bir arı gibi çalışıyor. Ercan İnce, seçim bölgesini 7/24 dağ taş demeden karış karış dolaşarak partisine destek istiyor, projelerini anlatıyor. 

Her fırsatta hastaları ziyaret eden, düğünlere giden ve cenazelere koşan İnce, gittiği yerlerde Başkan gibi karşılanıyor. Ziyaretlerinde el öperek dua alan İnce, vatandaşlara partisinin rozetini takarak 7’den 70’e herkesin gönlünü adeta fethetti.

İnce ziyaretleri sırasında, “Sarıçam’a aday olayım veya olmayayım 30 Mart 2014 yerel seçimlerde partim ve sizler için var gücümle çalışacağım.30 Yılımı verdiğim partimin Sarıçam’da iktidar olması için bu mücadeleden kaçmayacağım sonuna kadar çalışacağım” diye söz verdi.



“EN BÜYÜK SERMAYEMİZ BAĞLILIĞIMIZ”

Sıkmadık el bırakmayan MHP’li Ercan İnce, seçimlere Kadın sığınma evleri, Yaşlı bakımevi , Meslek edindirme kursları, Metro hattı taziye evleri, Düğün salonları ve Sportif tesisler gibi hazırladığı projeleri anlatıyor.

İnce, yerel seçimlerin kötü gidişata dur deme fırsatı olduğunu söyledi. Parti olarak bir bütünlük ve güç sağladıklarını ifade eden İnce, “Diğer adaylar kendilerine biz ise partimiz için çalışıyoruz. Bu bir gönül hareketidir. Bu hareket, zafere ulaşıncaya, bayrağımız dalgalandırıncaya dek var gücümüzle sürecektir. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve teşkilatımıza olan bağlılığımız ve sevgimiz bizlerin en büyük sermayemizdir. Seviyeli çalışkan adaylarımızla zafer MHP’nin olacaktır. Yüce Türk milletinin yüzünü güldüreceğiz. Başta Genel başkanımız olmak üzere teşkilatımızla iç içe başarıyı yakalayacağız ” şeklinde konuştu.